«Κωνσταντίνος Poppins Εμμανουήλ»: Το twitter ξεσπά κατά του νέου παίκτη από το Survivor

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Τα σχόλια πήραν φωτιά στο twitter

Πρόκειται για τον νέο παίκτη στο ριάλιτι επιβίωσης ο οποίος έχει ήδη τραβήξει το ενδιαφέρον αλλά δεν θα μπορούσαμε το πούμε αυτό με την καλή έννοια, αφού μετά το χθεσινό επεισόδιο τα σχόλια στο twitter “έπεσαν βροχή” και όχι υπέρ του.

Μετά και το χθεσινό επεισόδιο και πιο συγκεκριμένα την είσοδό του με την ομπρέλα, ο κόσμος τα έχει βάλει για τα καλά με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ αλλά και την παραγωγή.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ κατάφερε από τη πρώτη στιγμή στο Survivor να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του, κυρίως για την κόντρα του με τον Τάκη. Ωστόσο στο αγώνισμα ασυλίας της Κυριακής (3/4) πέτυχε εκτός από τον Τάκη, να του «επιτίθεται όλη η ομάδα».

Τι ακριβώς συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

Όλα ξεκίνησαν εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος. Ο νέος παίκτης των «μπλε» έδειξε από την πρώτη στιγμή τη δυσαρέσκειά του και την απροθυμία του να προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα του με οποιοδήποτε τρόπο. Το αποκορύφωμα ήταν όταν εμφανίστηκε με μια τεράστια ροζ ομπρέλα μπροστά στους υπόλοιπους παίκτες που είχαν παγώσει.

Τι κι αν η Ευρυδίκη προσπάθησε επανειλημμένα να τον συνετίσει και να τον φέρει και πάλι κοντά στην ομάδα, εκείνος ήταν αμετανόητος.

Μετά τη λήξη του αγωνίσματος και την ήττα των «μπλε» ήταν φυσικό ότι ο Εμμανουήλ θα τα άκουγε, όπως και έγινε. Μεταξύ άλλων φέρεται να είπε στους συμπαίκτες του ότι έχει πυρετό. Ο Άρης όμως βρίσκονταν μαζί του στα ιατρεία και τον διέψευσε.

Ο καυγάς που προκλήθηκε εξαιτίας της συμπεριφοράς του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Η δυσκολία αυτή του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ να αντέξει στις συνθήκες του Survivor, αλλά και η απροθυμία του να ακολουθήσει και να βοηθήσει του συμπαίκτες του, αποτέλεσαν τον πυρήνα για ακόμα έναν μεγάλο καυγά στο συμβούλιο του Νησιού, αλλά τελικώς και στην υποψηφιότητά του.

Το Twitter πήρε «φωτιά» για άλλη μια φορά με τον κομμωτή και makeup artist, όμως αυτή τη φορά οι χρήστες τα έβαλαν και με την παραγωγή, καθώς πολλοί θεωρούν πως έχει ρίξει το επίπεδο του παιχνιδιού και δεν αξίζει να μείνει στο παιχνίδι.

Related posts

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Μετά το οριστικό της τέλος: Τα είπε όλα με μια φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – «Μαθαίνω ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμεναν»