Κοπεγχάγη: 31χρονη γυναίκα πέταξε το τσιμπιδάκι και το ξυραφάκι της – Θέλει να νιώθει θηλυκή ακόμη και με τις τρίχες της

Eldina Jaganjac: Η γυναίκα που πέταξε το τσιμπιδάκι και το ξυραφάκι της

Τον Μάρτιο του 2020 η 31χρονη Eldina Jaganjac από την Κοπεγχάγη, πέταξε στα σκουπίδια το τσιμπιδάκι και το ξυραφάκι της. Σκοπός της ήταν να μείνει έτσι ακριβώς την έπλασε η φύση.

Δηλώνει μπουχτισμένη από τα «γελοία», όπως τα αποκαλεί, πρότυπα ομορφιάς που έχουν επιβληθεί στις γυναίκες, ειδικά όσον αφορά την αποτρίχωση.

Η 31χρονη αποφάσισε να ξεφορτωθεί το ξυραφάκι που χρησιμοποιούσε για να περιποιείται τα φρύδια της, αλλά και το ξυραφάκι που είχε για να ξυρίζει τις τρίχες στο μουστάκι της από τον Μάρτιο του 2020. Όπως λέει μάλιστα, είναι εξίσου θηλυκή με τις τρίχες της.

Δεν είχαν πάντως την ίδια άποψη και οι άντρες, καθώς η 31χρονη, όπως λέει, αντιμετωπίζει αντιδράσεις και επίμονα βλέμματα. Κάτι που το αντιμετωπίζει θετικά, καθώς όπως λέει είναι ένας τρόπος για να ξεχωρίζουν όσοι πραγματικά αξίζουν να σταθούν στο πλευρό της.

«Αν ένας άντρας δεν ξυρίζεται και δεν βγάζει τα φρύδια του, κανείς δεν το προσέχει και δεν σχολιάζει. Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο»

Τώρα που έχει γλιτώσει χρόνο και ταλαιπωρία, λέει πως θα επικεντρωθεί σε στόχους που έπρεπε και θα ασχοληθεί λιγότερο με το πώς φαίνεται.

Κοπεγχάγη: 31χρονη γυναίκα πέταξε το τσιμπιδάκι και το ξυραφάκι της – Θέλει να νιώθει θηλυκή ακόμη και με τις τρίχες της

Εικόνες της 31χρονης από την Κοπεγχάγη

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν