Κοπεγχάγη: 31χρονη γυναίκα πέταξε το τσιμπιδάκι και το ξυραφάκι της – Θέλει να νιώθει θηλυκή ακόμη και με τις τρίχες της

Eldina Jaganjac: Η γυναίκα που πέταξε το τσιμπιδάκι και το ξυραφάκι της

Τον Μάρτιο του 2020 η 31χρονη Eldina Jaganjac από την Κοπεγχάγη, πέταξε στα σκουπίδια το τσιμπιδάκι και το ξυραφάκι της. Σκοπός της ήταν να μείνει έτσι ακριβώς την έπλασε η φύση.

Δηλώνει μπουχτισμένη από τα «γελοία», όπως τα αποκαλεί, πρότυπα ομορφιάς που έχουν επιβληθεί στις γυναίκες, ειδικά όσον αφορά την αποτρίχωση.

Η 31χρονη αποφάσισε να ξεφορτωθεί το ξυραφάκι που χρησιμοποιούσε για να περιποιείται τα φρύδια της, αλλά και το ξυραφάκι που είχε για να ξυρίζει τις τρίχες στο μουστάκι της από τον Μάρτιο του 2020. Όπως λέει μάλιστα, είναι εξίσου θηλυκή με τις τρίχες της.

Δεν είχαν πάντως την ίδια άποψη και οι άντρες, καθώς η 31χρονη, όπως λέει, αντιμετωπίζει αντιδράσεις και επίμονα βλέμματα. Κάτι που το αντιμετωπίζει θετικά, καθώς όπως λέει είναι ένας τρόπος για να ξεχωρίζουν όσοι πραγματικά αξίζουν να σταθούν στο πλευρό της.

«Αν ένας άντρας δεν ξυρίζεται και δεν βγάζει τα φρύδια του, κανείς δεν το προσέχει και δεν σχολιάζει. Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο»

Τώρα που έχει γλιτώσει χρόνο και ταλαιπωρία, λέει πως θα επικεντρωθεί σε στόχους που έπρεπε και θα ασχοληθεί λιγότερο με το πώς φαίνεται.

Εικόνες της 31χρονης από την Κοπεγχάγη

Related posts

Άννα Βίσση: «Είμαι 64, ξυπνάω το πρωί και δεν έχω άγχος με το πως μοιάζω, πλένω το πρόσωπό μου και μ’ αρέσω»

Έμεινε μισή, άλλαξε το κούρεμα της: Πιο ανανεωμένη από ποτέ η Δήμητρα Κατσαφάδου, σούσουρο με τις φώτο που κυκλοφορούν

Εξομολόγηση γυναίκας: «Μπαμπά ζήτησα διαζύγιο» του είπα. «Και πολύ άργησες!» μου απάντησε

«Είχα το άγχος μην φύγει η περούκα»: Η εκ βαθέων εξομολόγηση από την Ρούλα Κουσκουρή για την μάχη της με τον καρκίνο

Δέσποινα Βανδή: «Δόξα τω Θεώ, δεν ένιωσα ποτέ σταρ. Είμαι μια κανονική εργαζόμενη γυναίκα»

Η εξομολόγηση μιας γυναίκας: «Πήρα τον γιο μoυ κι εξαφανίστηκα – O άντρας μου ήθελε να τoυ ικανοποιώ κάθε επιθυμία, ήταν αρρωστημένoς γάμος»

Τους έβαλε στη θέση τους η Τζένη Μελιτά: Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά και η αδιάκριτη ερώτηση αν είναι έγκυος

Όλοι μιλάνε για την Έλενα Παπαρίζου: Η λαμπερή εμφάνιση με την στενή κεντητή ολόσωμη φόρμα

«Παρατήρησα ότι είχε ένα εξόγκωμα στον λαιμό της»: Εμφανίστηκε στη τηλεόραση, ένας γιατρός της βρήκε καρκίνο και της έσωσε τη ζωή