Κόρη Γιώργου Λιανού: Η Αριάνα μεγάλωσε και είναι ίδια ο μπαμπάς της

by Τόνια Τζαφέρη

Κόρη Γιώργου Λιανού: Μεγάλωσε και μοιάζει στον μπαμπά της

Κόρη Γιώργου Λιανού: Πατέρας τριών παιδιών είναι ο παρουσιαστής του survivor και όπως κάθε πατέρας, δεν κρύβει την υπερηφάνεια του για τα παιδιά του. Τα δυο του παιδιά είναι αγόρια, ενώ το ένα είναι κορίτσι. Και τα τρία παιδιά του προέρχονται από την πρώην σύζυγό του, Ανθή Ανδροτσάκη. Το κορίτσι ακούει στο όνομα, Αριάνα. Όσον αφορά τα δύο αγόρια, το ένα ονομάζεται Κωνσταντίνος και το άλλο, Ιάσονας.

Κόρη Γιώργου Λιανού: Μεγάλωσε και μοιάζει στον μπαμπά της

Ο Γιώργος Λιανός προχωρά καθημερινά σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, ο γνωστός τραγουδιστής είχε πάρα πολύ καιρό να αναρτήσει φωτογραφίες. Πόσο μάλλον μαζί με τα παιδιά του.

Πιο πρόσφατη φωτογραφία ήταν αυτή με τον γιο του, τον Κωνσταντίνο. Με τον Κωνσταντίνο, η ομοιότητα του Γιώργου Λιανού είναι αρκετά μεγάλη. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, ο Γιώργος Λιανός και ο γιος του έχουν την ίδια γκριμάτσα. Μάλιστα, ο διάσημος τραγουδιστής ανέφερε: «Ο μεσαίος μου. Καταραμένη κληρονομικότης».

Κόρη Γιώργου Λιανού: Μεγάλωσε και μοιάζει στον μπαμπά της

Σε πιο παλιά συνέντευξη, ο γνωστός τραγουδιστής είχε παραδεχτεί πως είναι αρκετά δύσκολο για κάποιον να ζει στο ίδιο σπίτι με τρία παιδιά. Σχετικά με αυτό, ο Γιώργος Λιανός, είχε αναφέρει κατά το παρελθόν: «Πολλές φορές καταλογίζεται ευθύνη. Επειδή λείπω αρκετά και γλιτώνω κατά κάποιον τρόπο ότι θέμα κι αν προκύπτει».

Από εκεί και πέρα, ο διάσημος τραγουδιστής είχε κάνει γνωστό αρκετές φορές κατά το παρελθόν, πως δεν μπορούσε να καταλάβει πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα παιδιά του. Πάντως, το βέβαιο είναι πως όσο κι αν μεγαλώνουν τα παιδιά του, ο Γιώργος Λιανός αρέσκεται να βγάζει φωτογραφίες μαζί τους. Και να τις αναρτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα