Κορίτσι χωρίς πόδια: 8χρονη κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και γίνεται αθλήτρια γυμναστικής

Κορίτσι χωρίς πόδια: Γίνεται αθλήτρια γυμναστικής

Ένα 8χρονο κορίτσι χωρίς πόδια, αποδεικνύει, πως αν κάποιος έχει θέληση μπορεί να πραγματοποιήσει κάθε του όνειρό και να υπερνικήσει όλα τα εμπόδια. Η ιστορία, αφορά σε ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε δίχως να έχει πόδια, που όμως αυτό δεν τη σταμάτησε από το να κάνει πράξη τις επιθυμίες της.

Κορίτσι χωρίς πόδια: Το παιδί με τη θέληση που υπερνικά τη δυσκολία

Συγκεκριμένα, η οκτάχρονη Πέιτζ Κάλενταϊν από το Οχάιο των ΗΠΑ, γεννήθηκε χωρίς πόδια, όμως ποτέ δεν αντιμετώπισε την αναπηρία της ως εμπόδιο για να ακολουθήσει το αληθινό της πάθος, τη γυμναστική. Το κορίτσι ασχολείται με τον αθλητισμό από όταν ήταν 18 μηνών και τώρα προπονείται με την ομάδα γυμναστικής του Ζέινσβιλ.

«Κάποιες φορές πρέπει πρέπει να κάνουμε πολύ σκληρή δουλειά και προσπάθεια, όμως είναι επίσης διασκέδαση, πραγματική διασκέδαση» αναφέρει χαρακτηριστικά το οκτάχρονο κορίτσι ενώ επισημαίνει επίσης ότι δεν βλέπει την ώρα να αρχίσει και πάλι να αγωνίζεται. «Η γυμναστική είναι ένα από αυτά που έχω μαζί μου εδώ και πολύ καιρό και θα συνεχίσω, επιστρέφω στο πρόγραμμα και αγωνίζομαι ξανά» λέει χαρακτηριστικά.

Όπως φαίνεται, τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο για τη μικρή Πέιτζ, καθώς στο μέλλον εκτός από τη γυμναστική σκέφτεται να ασχοληθεί με την κολύμβηση, την τοξοβολία και άλλα σπορ.

Related posts

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Μετά το οριστικό της τέλος: Τα είπε όλα με μια φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – «Μαθαίνω ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμεναν»