Κορίτσια προσοχή: «Ψαρεύει» γυναίκες στο Διαδίκτυο με το όνομα Bill Niarchos υποσχόμενος πεντοχίλιαρα

Bill Niarchos: Το ψευδώνυμο με το οποίο προσεγγίζει γυναίκες

Μια νέα ”απάτη” ανακάλυψε η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος με έναν τύπο ο οποίος παρουσιάζεται ως Νιάρχος και υπόσχεται χρήματα.

Για να τραβήξει αμέσως την προσοχή, δηλώνει γόνος πολύ διάσημης οικογένειας. Το όνομα που χρησιμοποιεί στο Διαδίκτυο είναι Bill Niarchos. Εξηγεί πως διαθέτει βίλα στην Πολιτεία με εσωτερική πισίνα. Δείχνει σε φωτογραφία ένα τουβλάκι με χαρτονομίσματα των 50 ευρώ. Ζητάει να συναντήσει κορίτσια επισημαίνοντας στην ανάρτησή του πως «διοργανώνω πριβέ πάρτι και θέλω υποδοχή … 5000 όλα μπροστά».

Αυτός ο Bill Niarchos είχε αναρτήσει στον λογαριασμό του στο Facebook αυτές τις πληροφορίες. Από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε η υπόθεση του βιασμού της Γεωργίας Μπίκα ο συγκεκριμένος «κατέβασε» τη σελίδα του στο social media. Για την ακρίβεια, τον «κατέβασε» την Πέμπτη που μας πέρασε.

Πρέπει να παρέμβει η δίωξη στον λογαριασμό “Βill Niarchos”

Είναι όντως γόνος της γνωστής οικογενείας ή χρησιμοποιεί το όνομα αυτό για να κάνει εντύπωση και να προσελκύσει ευκολότερα κοπέλες; Η αντιαισθητική φωτογραφία με τα πακέτα χαρτονομισμάτων καταδεικνύει άνθρωπο που θέλει να «αλιεύσει» κορίτσια που έχουν ανάγκη ή που βρίσκονται σε αδιέξοδο. Ο τρόπος γραφής δείχνει άτομο που συνδιαλέγεται σε greeklish (ελληνικά γραμμένα με λατινικούς χαρακτήρες και με αγγλική ορολογία τύπου Internet). Ωστόσο, το περιεχόμενο των φωτογραφιών καθώς και τα γραπτά μηνύματα του δείχνουν άτομο «φτηνιάρικο», πολύ χαμηλού επιπέδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από zougla.gr, η Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος οφείλει να παρέμβει. Θα πρέπει να ιχνηλατήσει το ηλεκτρονικό αποτύπωμα αυτού του λογαριασμού, να γυρίσει πίσω στο παρελθόν ώστε να ανακαλύψει την ταυτότητα αυτού του ατόμου που «ψαρεύει» κορίτσια στο Διαδίκτυο υποσχόμενο αμοιβές και χλιδή μεγιστάνα. Η ΕΛ.ΑΣ. οφείλει να παρέμβει για έναν ακόμη λόγο. Για να προστατέψει τη γνωστή οικογένεια από τον διασυρμό αν και εφόσον αυτός ο Bill Niarchos δεν είναι τίποτε άλλο από ένας απατεώνας και μαστροπός του Διαδικτύου. Δείτε τις φωτογραφίες που ο ίδιος είχε αναρτήσει στον λογαριασμό του στο Facebook.

Συζητήσεις του “Βill Niarchos” με ανυποψίαστους χρήστες

Related posts

«Θανάση πεθαίνω» – Συγκλονίζει το τελευταίο μήνυμα που έστειλε σε φίλο της η Ντέμη Γεωργίου

Φορούσε περούκα, την έβαφαν 2 ώρες: Μαθεύτηκε η αλήθεια για την Κέιτ, το δράμα πίσω από τα χαμόγελα στην 1η εμφάνιση

Λίτσα Πατέρα: Μετά από 12 χρόνια… – Αυτά τα 3 ζώδια θα «βαρεθούν» να γεμίζουνε με χρήμα μέσα στο επόμενο 3μηνο