Κορίτσια σωθήκαμε: Η επαναστατική εφεύρεση που διπλώνει και σιδερώνει τα ρούχα μετά το πλυντήριο

by Τόνια Τζαφέρη

Πρωτοποριακή συσκευή: Μπορεί να σου παρέχει 2 σε 1 και πλύσιμο και σιδέρωμα

Όσο οι εποχές αλλάζουν, τόσο περισσότερο ψάχνουμε τρόπους να ελευθερώνουμε χρόνο από την καθημερινότητα μας. Η παρακάτω συσκευή, αυτό ακριβώς έχει σκοπό, αφού μπορεί να πλύνει να σιδερώσει και να διπλώσει τα ρούχα απλά με ένα κουμπί.

Αν το δίπλωμα των ρούχων είναι μια βαρετή και χρονοβόρα για σας διαδικασία, υπάρχει αυτός ο ρομποτικός βοηθός που το όνομα του έιναι Foldimate που μπορεί να σας απαλλάξει από την «αγγαρεία».

Εταιρεία startup από το Σαν Φρανσίσκο παρουσίασε το Foldimate, τον ρομποτικό βοηθό της μπουγάδας που διπλώνει αυτόματα τα ρούχα.

Η συσκευή διαθέτει έναν ιμάντα, πολλά ρομποτικά χέρια και ένα κινούμενο ράφι που βγάζει τα τέλεια διπλωμένα ρούχα μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Κορίτσια σωθήκαμε: Η επαναστατική εφεύρεση που διπλώνει και σιδερώνει τα ρούχα μετά το πλυντήριο

«Το FoldiMate είναι μια ρομποτική συσκευή διπλώματος ρούχων και τα διπλώνει πάντα με τέλειο τρόπο. Σαν ειδικός»

«Το FoldiMate είναι μια ρομποτική συσκευή διπλώματος ρούχων και τα διπλώνει πάντα με τέλειο τρόπο. Σαν ειδικός», αναφέρεται στην ιστοσελίδα του.

Έχει ύψος 81 εκατοστά και πλάτος 70 ούτως ώστε να χωρά στο χώρο του πλυντηρίου. Μπορεί ωστόσο να μεταφέρεται και σε άλλα δωμάτια καθώς έχει βάρος 30 κιλά. Χρειάζεται δέκα δευτερόλεπτα για να διπλώσει τα περισσότερα ρούχα και ακόμα 20-30 δεύτερα για να ισιώσει- με ατμό- τις ζάρες.

Μπορεί να διαχειριστεί 15 με 20 ρούχα τη φορά, αλλά κάποια και πάλι θα πρέπει να περνούν από τα χέρια σας: πετσέτες, εσώρουχα και κάλτσες.

Η συσκευή είναι διαθέσιμη εμπορικά από το 2014 αλλά η εταιρεία έχει πια επικεντρωθεί σε ένα πιο «οικογενειακό» μοντέλο που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2017.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν