«Koρμί 25αρας»: Η εμφάνιση της 65χρονης Γιάννας Αγγελοπούλου στην δεξίωση, τράβηξε όλα τα βλέμματα

Γιάννα Αγγελοπούλου: Με κορμί 20αρας η 65χρονη Ελληνίδα

Γιάννα Αγγελοπούλου: Η εμφάνιση της στην εκδήλωση για την 47η επέτειο της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας, τράβηξε τα βλέμματα. Και μέχρι σήμερα, λίγες ημέρες μετά, συζητείτε ακόμη.

Μήνυμα ενότητας και ελπίδας για το μέλλον της χώρας, εξόδου από την υγειονομική κρίση με υπευθυνότητα και αλληλεγγύη. Αλλά και αποφασιστικότητας έναντι της τουρκικής παραβατικότητας και επιθετικότητας, απηύθυνε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Κατά την ομιλία της στη δεξίωση για την 47η επέτειο της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας, στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου.

Τα βλέμματα όμως ήταν στραμμένα στην 65χρονη Γιάννα Αγγελοπούλου. Η οποία μαγνήτισε τα βλέμματα σε ακόμη μία εκδήλωση τόσο για τις στυλιστικές της επιλογές. Όσο και για το καλλίγραμο σώμα της. Άστραψαν τα φλας των φωτογράφων, μόλις η πρόεδρος της επιτροπής “Ελλάδα 2021” Γιάννα Αγγελοπούλου εμφανίστηκε στο προεδρικό μέγαρο. Και πιο συγκεκριμένα στην δεξίωση για την 47η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Το αποκαλυπτικό σύνολο που φορούσε η κυρία Αγγελοπούλου, αποκάλυψε μία σιλουέτα που θα την ζήλευαν και εικοσάχρονες. Πραγματικό κορμί μοντέλου, πόδια ευθυτενή, καλλίγραμμα, που είναι σαν να μην τα έχουν αγγίξει οι δεκαετίες.

Αυτό το καλλίγραμμο σώμα έγινε με σκληρή δουλειά, προσεκτική διατροφή, γυμναστική κανονική με βάρη. Η ίδια δεν προτιμάει τη γιόγκα αλλά επιλέγει το περπάτημα για την απώλεια και τη σύσφιξη. Τα γυμνασμένα χέρια της Γιάννας Αγγελοπούλου το αποδεικνύουν μάλιστα.

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί