Κώστας Αρζόγλου: Η κόρη του, Ορόρα Μαριόν, μεγάλωσε, έχει εξωτική ομορφιά και ακολουθεί τα βήματα του πατέρα της

Κώστας Αρζόγλου: Εικόνες της κόρης του

Στο Βέλγιο γεννήθηκε και μεγάλωσε η κόρη του Κώστα Αρζόγλου, η Aurora Marion Αρζόγλου  και είναι και εκείνη ηθοποιός, όπως και ο δημοφιλής μπαμπάς της. Στις φλέβες της κυλάει βελγικό, αφρικανικό και ελληνικό αίμα και όπως έχει πει σε συνέντευξή της κατάλαβε ότι είναι περισσότερο Ελληνίδα απ΄ότι πίστευε όταν άρχισε να μένει μεγαλύτερα διαστήματα στην Ελλάδα. Η μητέρα της ήταν από τη Ρουάντα και ο πατέρας της από το Βέλγιο. Ερωτεύτηκε τον Κώστα Αρζόγλου και απέκτησαν μαζί μια κόρη την Aurora Marion.

Έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις στη χώρα μας και έχει βραβευτεί με το βραβείο Β’ γυναικείου ρόλου στο κινηματογραφικό φεστιβάλ «Les Magritte du Cinema».

Χαρακτηριστική ήταν η ανάρτηση που είχε κάνει στα social media η Ελενα Ακρίτα: «H Aurore μου, το κοριτσάκι μου πήρε το β’ βραβείο γυναικείου ρόλου στο κινηματογραφικό φεστιβάλ «Les Magritte du Cinema» στις Βρυξέλλες. Γνώρισα την Aurore Marion το 1987 όταν παντρεύτηκα τον πατέρα της Κώστα Αρζόγλου. Ήταν τότε ένα 2χρονο κουκλάκι που καλοκαίρια και γιορτές τα περνούσε μαζί μας.

Παρακολουθούσα με αγωνία τα πρώτα δειλά της βήματα στο χώρο της υποκριτικής. Φανταστείτε λοιπόν τη χαρά και τη συγκίνηση μου για την πανέμορφη κοπέλα (πια) κι εξαιρετική ηθοποιό. Καλοτάξιδη στα μάγια του θεάτρου και του σινεμά, αγαπούλα μου».

Ο Κώστας Αρζόγλου έχει ακόμα μία κόρη την Μαρία, από την τρίτη του σύζυγο. Και ένα γιο, τον Παύλο από τον γάμο του με την Έλενα Ακρίτα.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε πει: «Από τον Παύλο και έπειτα αισθάνθηκα πολύ έντονα την υπευθυνότητα του να είσαι πατέρας. Να καίγεσαι για τα πάντα, να σε πιάνει χτυποκάρδι! Είναι πολύ πιο βαθιά χαραγμένος ο εαυτός μου πια με τα τρία παιδιά μου».

Εικόνες της κόρης του Κώστα Αρζόγλου

Related posts

Πeθανε γνωστός Έλληνας ηθοποιός πριν λίγο

Τα 2 ζώδια που σκέφτονται συνέχεια αρνητικά – Είναι πεσιμιστές, δεν βλέπουν πουθενά το καλό

Φpίκη: Έπeσε μέσα σε ενεργό ηφαίστειο ενώ έβγαζε σέλφι