Κώστας Μπακογιάννης: Ανέβηκε σε γερανό για να στολίσει το δέντρο στο Σύνταγμα

by Τόνια Τζαφέρη
Κώστας Μπακογιάννης: Ανέβηκε σε γερανό για να στολίσει το δέντρο στο Σύνταγμα

Ο δήμαρχος Αθηναίων θέλησε να βάλει το τελευταίο στολίδι στο δέντρο

Η Αθήνα έχει ”φορέσει” τα γιορτινά της, με τους στολισμούς της να βάζουν τους πολίτες σε χριστουγεννιάτικη και γιορτινή διάθεση. Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο από την πλατεία Συντάγματος δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Μπακογιάννης ήταν αυτός που ανέβηκε στον γερανό προκειμένου να προσθέσει και το τελευταίο στολίδι.

Όπως έγραψε ο ίδιος στα social media, φέτος η πλατεία θα γίνει πιο λαμπερή από ποτέ. Ανέβασε μάλιστα και το σχετικό στιγμιότυπο στους λογαριασμούς του στα social media.

Μάλιστα, φωτογραφία από το στολισμό του δέντρου, με τον Κώστα Μπακογιάννη στο γερανό και… κάτω τον μικρό γιο του, ανέβασε και η σύζυγός του, η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη.

Η εικόνα του Κώστα Μπακογιάννη πάνω στον γερανό

Αποκάλυψη! Με ποια γυναίκα εμφανίστηκε μετά την αθωώση του ο σύζυγος της Βούλγαρη- Αυτή τον κάνει να χαμογελά

Καιρός: Η ημερομηνία που έρχεται το φθινόπωρο – Αλλάζει η ατμοσφαιρική κυκλοφορία

Διαζύγιο «βόμβα» στη σόουμπιζ έπειτα από μόλις 14 μήνες γάμου – δυστυχώς την έπιασε με άλλον, χαμός

Θρίλερ για την Μαρία Κανελλοπούλου: Τραγικό τροχαίο ατύχημα για την «Τασία» από το «Καφέ της Χαράς» – Έχασε τον έλεγχο του ΙΧ και έπεσε πάνω σε τοίχο!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Μεγάλη φωτιά τώρα – Δίνουν τιτάνια μάχη 9 εναέρια μέσα

Προτεινόμενα