Κώστας Δίγκας: Ο αξέχαστος «Ρένος» από τη «Λάμψη», η δύσκολη επαγγελματική περίοδος και η σημερινή εμφάνιση

Κώστας Δίγκας: Τα άγμωστα στοιχεία για τον ρόλο του στη «Λάμψη»

Ευρύτερα γνωστός με το ρόλο του «Ρένου» από τη «Λάμψη» έγινε ο Έλληνας ηθοποιός Κώστας Δίγκας, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, για τη μέχρι σήμερα πορεία του.

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «από πλευράς αναγνωρισιμότητας, ο ρόλος στη “Λάμψη” ήταν κομβικός, αλλά δε με βοήθησε καλλιτεχνικά, μάλλον ζημιά μου έκανε. Μετά τη “Λάμψη” κανείς δεν μου πρότεινε δουλειά. Μετά τη “Λάμψη” στιγματιστήκαμε σχεδόν όλοι, δε βρίσκαμε εύκολα δουλειά. Είχα ταυτοποιηθεί ως Ρένος, ήταν μια δύσκολη περίοδος».

Κώστας Δίγκας: Ο αξέχαστος «Ρένος» από τη «Λάμψη», η δύσκολη επαγγελματική περίοδος και η σημερινή εμφάνιση

O Κώστας Δίγκας δεν έχει καμία σχέση με τον Χρήστο Πολίτη

Και συμπλήρωσε ο Κώστας Δίγκας «ήθελα να φύγω νωρίτερα από τη “Λάμψη”, αλλά υπήρχαν συμβόλαια και έτσι έφυγα στα 4 χρόνια. Δεν έχω καμία επαφή με το Χρήστο Πολίτη από όταν σταμάτησε η “Λάμψη”, δεν τον ξαναείδα», ενώ για τις εκδηλώσεις θαυμασμού, επεσήμανε «αυτός ο πανικός που έγινε με τη “Λάμψη” δεν είχε προηγούμενο».

Σχετικά με το MeToo, σημείωσε «αντιμετώπισα στις συνεργασίες μου δύσκολα περιστατικά, αλλά δεν ήμουν και από τα καλά παιδάκια, ήμουν σκληρό παιδί. Μέσα στο χώρο μας ήταν γνωστό ότι υπήρχε σεξουαλική παρενόχληση. Ακούς, βέβαια, για βιασμούς, που είναι άλλο πράγμα».

Όσον αφορά την κόρη του, η οποία είναι επίσης ηθοποιός, ο Κώστας Δίγκας ήταν υπέρ στο να κάνει αυτό που θέλει, τονίζοντας «όταν είπα εγώ στους γονείς μου ότι θα γίνω ηθοποιός, με ρώτησαν αν τρελάθηκα και μου είπαν ότι δε θα έχω να φάω».

Τέλος, ο ηθοποιός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο τι κάνει σήμερα, καταλήγοντας «ασχολούμαι κυρίως με τη συγγραφή θεατρικών έργων. Σκηνοθέτησα και μία ταινία μικρούς μήκους που βραβεύτηκε σε δύο φεστιβάλ».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν