Κώστας Πηλαδάκης: Όσα δεν γνώριζες για τον Έλληνα επιχειρηματία, οι δυο αποτυχημένοι γάμοι και η σχέση με την Ναυσικά

Κώστας Πηλαδάκης: Οι άγνωστες πτυχές στην ζωή του επιχειρηματία

Το όνομα του τελευταία έχει ακουστεί ιδιαίτερα λόγω της σχέσης του με την Ναυσικά από το Survivor, έχει επίσης γίνει γνωστός για τον γάμο του με την ηθοποιό Ντορέτα Παπαδημητρίου, ενώ είχε και μακρόχρονη σχέση με την τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου. Ο ίδιος προσπαθεί να μένει εκτός από τα φώτα της δημοσιότητας, με τις δημόσιες εμφανίσεις του να είναι επιλεγμένες και οι δηλώσεις του ακόμη πιο σπάνιες.

Έχει παντρευτεί δυο φορές, με πρώτο του γάμο εκείνον με την σχεδιάστρια μόδας, Σόφη Δελούδη, όπου απέκτησε τον πρώτο του γιο, τον Μάνο (1997). Στην συνέχεια ήρθε η σχέση και ο γάμος με την Ντορέτα Παπαδημητρίου και τα δυο παιδιά. ΄Έκτοτε μέχρι στιγμής δεν έχει ξαναπαντρευτεί.

Η επαγγελματική καριέρα του Κώστα Πηλαδάκη

Η επαγγελματική του ζωή έχει εξίσου ενδιαφέρον αφού έχει αλλάξει αρκετούς ρόλους και εταιρείες μέχρι να βρει τα πατήματα του. Κάποιες από τις θέσεις που έχει υπηρετήσει είναι και οι παρακάτω:

  • Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της VIVERE ENTERTAINMENT ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. (VIRGIN MEGASTORES & CAZINO ΞΑΝΘΗΣ)
  • Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος και βασικός μέτοχος του CASINO HOTEL Ρίου – Αχαΐας
  • Πρόεδρος της εταιρείας COSMO – ΜΕΓΑΛΑ Α.Ε.Ε. (συνεταιρισμός με COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.)
  • Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της δισκογραφικής εταιρείας V2 RECORDS HELLAS
  • Ιδρυτής της αεροπορικής εταιρείας VIRGIN ATLANTIC (1992 – 2002) και διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος ως το 1999

Οι δηλώσεις της Ντορέτας για τον πρώην σύντροφο της, Κώστα Πηλαδάκη

Η γνωστή ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξη της είχε αναφερθεί τόσο στην σχέση της με τον γνωστό επιχειρηματία, όσο και στον χωρισμό τους, αλλά και στην σημερινή τους σχέση.

“Αισθάνθηκα ότι θα είναι ένας σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου. Χωρίσαμε μετά από 5 -6 χρόνια γάμου. Είναι πολλά που παίζουν ρόλο. Εγώ ήμουν και πολύ μικρότερη ηλικιακά. Έχουμε 13 χρόνια διαφορά. Ήμουν 24, εκείνος παντρεμένος χωρισμένος με ένα παιδί. Άλλες εμπειρίες, άλλη ωριμότητα. Κάπου στην πορεία το χάσαμε. Νομίζω ότι έχει να κάνει και με το ότι κάναμε τα παιδιά πολύ γρήγορα και το ένα μετά το άλλο και αυτό άλλαξε πολύ τις ισορροπίες και κάπου εκεί δημιουργήθηκαν τα προβλήματα”.

Δεν έχει σημασία ποιος πήρε την απόφαση. Θα έλεγα ότι ήταν από κοινού. Υπήρχε μια ένταση στην αρχή αναπόφευκτα, διότι αλλάζεις μια κατάσταση, ψάχνεις να βρεις καινούριες ισορροπίες, άλλα δεδομένα. Αλλά πολύ γρήγορα φύγαμε από αυτό και φτάσαμε σε αυτό που είμαστε σήμερα και είμαστε τα τελευταία περίπου 10 χρόνια που έχουμε χωρίσει. Και νομίζω ότι έχουμε καταφέρει κάτι που δεν το βλέπω πολύ συχνά στα χωρισμένα ζευγάρια. Να έχουμε αυτή τη σχέση που έχουμε με τον Κώστα που είναι πραγματική, ουσιαστική, που είναι πολύ περισσότερο από το είμαστε δυο γονείς που έχουμε χωρίσει κι έχουμε δυο παιδιά. Υπάρχει ουσιαστική αγάπη και αυτό νομίζω είναι ιδανικό”. 

Related posts

Αποκάλυψη φωτιά για Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει τελικά η πριγκίπισσα

Τεράστια «Βóμβα» στην Ελληνική Showbiz με τον «Σασμό» – Διάσημοι ηθοποιοί της σειράς ζευγάρι και στη ζωή

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα