Κώστας Σγόντζος: Ο πρώην σύζυγος της Νανάς Παλαιτσάκη που έφυγε από την ζωή μόλις στα 62 του

by Εύα Ζαχαριάδη

Κώστας Σγόντζος: Το τραγικό τέλος του πρώην συζύγου της Νανάς Παλαιτσάκη

Πριν από 3 χρόνια, το 2019, πέθανε ο πρώην σύζυγος της Νανάς Παλαιτσάκη, Κώστας Σγόντζος. Μπορεί να είχαν πάρει διαζύγιο όμως το πρώην ζευγάρι είχε άψογη σχέση μέχρι το τέλος.

Σε παλιότερη συνέντευξή της η δημοσιογράφος, Νανά Παλαιτσάκη είχε συγκλονίσει με την αποκάλυψη που είχε κάνει για τον θάνατό του πρώην συζύγου της και το πρόβλημα υγείας του.

Όπως ήταν ήδη γνωστό, η ίδια ενημερώθηκε για τον θάνατό του στον αέρα της εκπομπής και βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

Κώστας Σγόντζος: Ο πρώην σύζυγος της Νανάς Παλαιτσάκη που έφυγε από την ζωή μόλις στα 62 του

Εξήγησε πώς γνώριζε για την κατάσταση της υγείας του και πώς τις τελευταίες μέρες ήταν σε καταστολή, αλλά δεν είχε προλάβει να ενημερωθεί νωρίτερα.

Ο ίδιος, έφυγε από την ζωή μετά από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη και η απώλειά του βύθισε στο πένθος αγαπημένα του άτομα.

Κώστας Σγόντζος: Λίγα λόγια για την επαγγελματική του πορεία

Ο Κώστας Σγόντζος είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό από την παρουσίαση μιας από τις πρώτες μουσικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, το «Μουσικό καλειδοσκόπιο», καθώς και τα επιτυχημένα «Παιχνίδια χωρίς σύνορα».

Κώστας Σγόντζος: Ο πρώην σύζυγος της Νανάς Παλαιτσάκη που έφυγε από την ζωή μόλις στα 62 του

«Τα Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα» ήταν μια εκπομπή της EBU, που ξεκίνησε το 1965 και είχε ως στόχο τη συμφιλίωση των νέων της μεταπολεμικής Ευρώπης, μέσα από ευρηματικά παιχνίδια στα οποία διαγωνίζονταν δήμοι και κοινότητες από διαφορετικές χώρες. Η Ελλάδα με την ΕΡΤ πήρε μέρος στο παιχνίδι από το 1993 έως το 1999.

Παράλληλα, υπήρξε για πολλά χρόνια ραδιοφωνικός παραγωγός.

Συμμετείχε ενεργά στην παραγωγή του θρυλικού φεστιβάλ «Rock in Athens ’85» και διηγήθηκε τις εμπειρίες του στο ομώνυμο βιβλίο του Γιώργου Τουρκοβασίλη, 33 χρόνια μετά.

Από τον πρώτο του γάμο είχε αποκτήσει δύο κόρες.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν