Κοστίζει όσο ένα σπίτι: Αυτό είναι το χλιδάτο σκάφος των 100.000 ευρώ της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

Ελένη Μενεγάκη – Ματέο Παντζόπουλος: Το υπερπολυτέλες σκάφος που το ζηλεύουμε

Φέτος το καλοκαίρι η Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο πέρασαν ονειρικές διακοπές κάνοντας τουρ στα νησιά με το σκάφος τους. Μάλιστα η γνωστή παρουσιάστρια έχει ποζάρει ουκ ολίγες φορές πάνω στο σκάφος δείχνοντας την καλή ζωή που περνάει στις διακοπές της.

Το σκάφος είναι τελευταίας τεχνολογίας και με υπέροχο design -το καμάρι της εταιρείας Ribco, πρώην Scorpion- αξίας περίπου 100.000 ευρώ…

Ελένη Μενεγάκη – Ματέο Παντζόπουλος: Φωτογραφίες από το πλωτό τους

Η περιουσία του ζευγαριού

Όπως λοιπόν έχει γράψει δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto, η περιουσία του Ματέο Παντζόπουλου αγγίζει τα 30 εκατομμύρια ευρώ. Ο επιχειρηματίας, είναι εγγονός του βιομήχανου Ελευθερίου Μαντζίκα, συνιδρυτή της εταιρίας των ζυμαρικών Misco.

Από την άλλη, η περιουσία της Ελένης Μενεγάκη περιλαμβάνει την βίλα στα Μελίσσια, αξίας περίπου 4 εκατ. ευρώ, ένα ακίνητο στην Κηφισιά, η αξία του οποίου εκτιμάται στις 600.000 ευρώ, ένα τεσσάρι διαμέρισμα στο Ελληνικό αξίας 400.000 ευρώ, μια πολυκατοικία στην Κάρυστο, της οποίας τα διαμερίσματα ενοικιάζονται, ένα εξοχικό στη Χαλκιδική, δέκα στρέμματα στην Κάρυστο και ένα οικόπεδο στη Βοιωτία, αξίας 250.000 ευρώ.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη