Κούκλα με φωνάρα και άψογο σώμα: Η κόρη του Λάζαρου Γεωργακόπουλου από τον “Παράδεισο των κυριών” έχει κερδίσει στο The Voice

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: Ο πολυσυζητημένος ηθοποιός έχει μια κόρη που την γνωρίζουμε ήδη από την τηλεόραση

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος μετά τον Σασμό και την επιτυχία μέσα από τον ρόλο του Καραπάνου πλέον βρίσκεται στην επιτυχημένη σειρά εποχής του Alpha, “Παράδεισος των κυριών”. Αυτό που ίσως να μην γνωρίζατε είναι ότι την κόρη του την έχουμε ξαναδεί στην τηλεόραση.

H νέα τηλεοπτική σειρά “Παράδεισος των κυριών” που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ALPHA, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του κοινού, κάτι που φάνηκε και στα νούμερα τηλεθέασης. Και χθες 20/9 έκανε πολύ υψηλά ποσοστά και δεν αποκλείεται να φτάσει και τον Σασμό. Στην σειρά λοιπόν, πρωταγωνιστούν πολύ επιτυχημένοι ηθοποιοί, ανάμεσα τους και ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Μετά την αγάπη που είδε μέσα από τον Σασμό, όπου υποδυόταν τον Καραπάνο, ο ηθοποιός συζητιόταν πολύ και τον βλέπαμε συχνά να παραχωρεί συνεντεύξεις σε εκπομπές, όπως όταν βρέθηκε στο “Καλύτερα δεν γίνεται” μιλώντας με συγκινητικά λόγια για την παιδική του ηλικία.

Ο Λάζαρος Καραπάνος λοιπόν, δεν είναι μόνος! Εδώ και χρόνια είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Μαρία Κατσιαδάκη με την οποία έχουν αποκτήσει μια κόρη που ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι. Μάλιστα, είχε δηλώσει συμμετοχή στο The Voice, το οποίο και κέρδισε.

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: Αυτή είναι η κόρη του

Ο λόγος για την Ιωάννα Γεωργακοπούλου ή αλλιώς όπως είναι το καλλιτεχνικό της, Joanne. Πρόκειται για μια από τις πιο πολλά υποσχόμενες νέες τραγουδίστριες που ήδη συνεργάζεται με διάστημα ονόματα.

Related posts

Μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση στη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό