Κούκλες και με άψογα κορμιά: Αυτές είναι οι δύο γνωστές και εντυπωσιακές παίκτριες που μπαίνουν στο Love Island

Love Island: Οι νέες εντυπωσιακές υπάρξεις που θα μπουν στο ριάλιτι

Το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ έρχεται να ταράξει τα νερά της ελληνικής τηλεόρασης με παίκτριες και παίκτες που είναι πανέμορφοι και φυσικά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ένα fun ριάλιτι γνωριμιών που έχει αγαπηθεί σε 23 χώρες κερδίζοντας δισεκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως.

Η επίσημη περιγραφή του σταθμού χαρακτηρίζει το Love Island ως «ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι στην καρδιά του χειμώνα που έχει έναν και μοναδικό στόχο… την αγάπη». Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν και οι παίκτες σιγά σιγά γίνονται γνωστοί. Παίκτες και παίκτριες που σίγουρα θα συζητηθούν.

Οι παίκτες φυσικά δεν διεκδικούν μόνο την αγάπη, αλλά και 50.000€. Το Love Island θα γυριστεί στην Τενερίφη κι έρχεται πρώτη φορά στις οθόνες μας.

Μάθαμε δύο από τις παίκτριες που θα βάλουν “φωτιά” στα βράδια μας και θα αναστατώσουν το τηλεοπτικό κοινό. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το okmag.gr, στο νησί του έρωτα ταξιδεύουν η Μαριάννα Μπαφίτη και η Κατερίνα Βαγκάνσια. Δύο εκρηκτικές παρουσίες που ασχολούνται με το μόντελινγκ, αλλά και τα social media.

Love Island: Αυτές είναι οι δύο νέες παίκτριες

Ειδικότερα, η Μαριάννα Μπαφίτη κατάγεται από την Πάρο και Θεσσαλονική κι έχει μεγαλώσει στη συμπρωτεύουσα. Εργάζεται σε Αθήνα και Μύκονο κάνοντας δημόσιες σχέσεις κι έχει απασχολήσει ιδιαιτέρως το Mykonos Live TV. Μάλιστα, ασχολείται με το μόντελινγκ και το Instagram, με τον λογαριασμό της να αριθμεί 152 χιλιάδες followers.

Από την άλλη η Κατερίνα Βαγκάνσια έχει αναδειχθεί Σταρ Ελληνική Ομορφιά 2021 στα Εθνικά Ελληνικά Καλλιστεία και Σταρ Πελοπόννησος 2020. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί μπροστά από την κάμερα αφού είχε λάβει μέρος στο GNTM 3, αλλά και το Style Me Up, όταν προβαλλόταν στο OPEN.

Related posts

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει