Κούκλος και μποξέρ: Ο σύντροφος της Αθηνάς Ευμορφιάδη του Survivor

by Τόνια Τζαφέρη

Αθηνά Ευμορφιάδη: Ο υποστηρικτικός σύντροφος και οι κοινές φωτογραφίες

Είναι σίγουρα μια από τις πιο εντυπωσιακές παίκτριες του φετινού Survivor, καθώς το κορμί της αλλά και η μαχητικότητα της έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον.

Ως αθλήτρια του kick boxing έχει αναπτύξει μυική μάζα και σίγουρα δεν είναι εύκολο για τον οποιονδήποτε να τη γοητεύσει. Φαίνεται όμως πως υπάρχει στη ζωή της ένας άντρας με τον οποίο είναι μαζί σχεδόν πέντε χρόνια και ο οποίος δηλώνει τρελά ερωτευμένος μαζί της.

Κούκλος και μποξέρ: Ο σύντροφος της Αθηνάς Ευμορφιάδη του Survivor

Η 32χρονη Σκορπίνα πρωταθλήτρια γνωρίστηκε με τον σύντροφό της Γιάννη Μαυροκορδάτο στα νυχτερινά μαγαζιά που αυτός δούλευε στην υποδοχή και ερωτεύτηκαν. Ο ίδιος βρίσκεται κατά κύριο λόγο στο Yton όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης και σε αρκετές από τις αναρτήσεις του στο Instagram, είναι οι δυο τους έξω από το μαγαζί.

Ο Μαυροκορδάτος έχει μια κόρη από προηγούμενη σχέση του και από κάποιες αναρτήσεις, φαίνεται πως έχει καλές σχέσεις με την Αθηνά Ευμορφιάδη.

Το ζευγάρι δείχνει πολύ ερωτευμένο και μάλιστα εκείνος έκανε μια ανάρτηση την Πρωτοχρονιά, ενόσω η Αθηνά είναι στον Άγιο Δομήνικο δίχως καμία επαφή μαζί του, που την χαρακτήριζε «δώρο της ζωής».

Φωτογραφίες του Μαυροκορδάτου μαζί με την Αθηνά

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν