«Κουράστηκα, βαρέθηκα, αηδίασα-Εγώ θα κυκλοφορώ ελεύθερα από 1η Φεβρουαρίου»: Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος σε νέο βίντεο

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ξέσπασε για μια ακόμη φορά κατά της κυβέρνησης

Είναι λογικό η όλη κατάσταση με την πανδημία να έχει γίνει ανυπόφορη και να έχει κουράσει συναισθηματικά τον κόσμο σε όλο τον πλανήτη, ωστόσο δυστυχώς οι κινήσεις και οι δράσεις είναι συγκεκριμένες… Το δικό του ξέσπασμα στην όλη κατάσταση θέλησε να κάνει και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πυρ και μανία λοιπόν ο επιχειρηματίας Δημήτρης Γιαννακόπουλος με την κυβέρνηση και τα μέτρα περιορισμού για την εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα μας.

Με τον αγαπημένο του τρόπο, αυτόν των social media και του Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε μέσα από βίντεο σε Instagram Story τα εξής:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

«Κουράστηκα, βαρέθηκα, αηδίασα! Δύο χρόνια τώρα ακολουθώ με ευλάβεια ό,τι μου προτείνουν να κάνω οι ειδικοί. Και τα χέρια μου έπλενα σχολαστικά, και τηρούσα τις αποστάσεις -ακόμα της τηρώ- και μάσκες φοράω -και μια και δύο και τρεις- και δεν έχω πάει πουθενά ούτε μια φορά σε μέρος που να απαγορεύεται για να μην κολλήσω ή διασπείρω τον ιό επειδή δεν έχω εμβολιαστεί».

«Τι δουλειές έχω ακυρώσει, τι στα γήπεδα δεν πηγαίνω… Ό,τι ακριβώς μου λένε! Για να βλέπω τι; Για να βλέπω να συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο», συνέχισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος υποστήριξε στη συνέχεια, πως αποφάσισε να κυκλοφορεί χωρίς περιορισμούς από 1η Φεβρουαρίου, αφού δεν υπάρχει κανένας έλεγχος στους ανεμβολίαστους.»

Related posts

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον