Κόβει την ανάσα ο Στέλιος Νιάκαρης: “Γδuσoυ και θα πάρεις τη δουλειά, μου είπε και γδύθnκα. Δεν πήρα χαμπάρι τι γινόταν”

Στέλιος Νιάκαρης: Μιλά για πρώτη φορά για την σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε

Το γνωστό μοντέλο αποκαλύπτεται για πρώτη φορά για την σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε, όταν προσπάθησε να λάβει μια δουλειά.

Σοκάρει η εξομολόγηση που έκανε ο Στέλιος Νιάκαρης για τη σεξουαλική παρενόχληση και την ανήθικη πρόταση που δέχθηκε συγχρόνως σε casting.

Την αποκάλυψη έκανε στη συνέντευξη που παραχώρησε το διεθνούς φήμης μοντέλο στο Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη.

Η εξομολόγηση του Στέλιου Νιάκαρη

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέλιος Νιάκαρης δήλωσε πως «όταν ήμουν πιο μικρός είχα πάει στο Παρίσι σε ένα casting για τον οίκο Christian Dior. Το casting το έκανε εταιρεία παραγωγής και όχι ο σχεδιαστής. Μπήκα στον χώρο και είδα τρία άτομα. Κάθισα, πήρα την πόζα και έπειτα από λίγο οι δύο έφυγαν. Έμεινε μόνο ένας άνδρας, ο οποίος μου είπε “γδύσου και θα πάρεις τη δουλειά”. Γδύθηκα, γιατί δεν είχα πάρει χαμπάρι τι ακριβώς γινόταν, αλλά στη συνέχεια πήγε να με ακουμπήσει και εγώ τραβήχτηκα».

«Αρχικά νόμιζα ότι ήθελε να δει τις αναλογίες μου, αλλά βασικά ήθελε να κάνει άλλα πράγματα μαζί μου. Ντράπηκα για πρώτη φορά τόσο πολύ στη ζωή μου! Δεν είμαι ντροπαλός ούτε πουριτανός αλλά ήρθα σε πολύ δύσκολη θέση».

«Στη συνέχεια, μάλιστα μου ανέφερε: “Σου είπα να γδυθείς γιατί θέλω να σε γευτώ”. Και απάντησα: “Συγγνώμη, δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, εγώ ήρθα για τη δουλειά”. Φεύγοντας, εκείνος μου φώναξε, τι κρίμα και ο μισθός σου θα ήταν 30.000 ευρώ» συμπλήρωσε ο Στέλιος Νιάκαρης στη σοκαριστική περιγραφή του.

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024