«Κρατά το αυτό»: Η θαυμάστρια που πέταξε ξανά σουτιέν στο Κωνσταντίνο Αργυρό και η επική αντίδραση του τραγουδιστή

Κωνσταντίνος Αργυρός: Σκηνές απείρου κάλους με μια ακόμη θαυμάστρια να πετάει το σουτιέν της στον τραγουδιστή

Ιδιαίτερα αγαπητός στο γυναικείο φύλο είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός, με τις θαυμάστριες τους να μην χάνουν ευκαιρία να του δείξουν την αγάπη τους.

Πριν από λίγες ημέρες σε μία συναυλία του τραγουδιστή στην Χαλκίδα, μια θαυμάστριά του, του πέταξε σουτιέν ενώ τραγουδούσε στην σκηνή.
Σε βίντεο του patrisnews.gr που για την ώρα έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο Κωσταντίνος Αργυρός, ο οποίος εμφανίστηκε στην Αρχαία Ολυμπία, δέχτηκε ξανά ένα σoυτιέν από μια θαυμάστριά που αποφάσισε να ακολουθήσει το παράδειγμα της προηγούμενης.
Ο τραγουδιστής, ο οποίος εκείνη τη στιγμή κρατούσε μια ανθοδέσμη, το πήρε και το παρέδωσε σε έναν συνεργάτη του λέγοντας του «κράτα το αυτό».

Κωνσταντίνος Αργυρός: Στιγμιότυπο από την συναυλία

Την προηγούμενη φορά που ο γνωστός τραγουδιστής δέχτηκε πυρά από… σουτιέν βρισκόταν στη μέση του τραγουδιού του «Στην Αθήνα μου». Μάλιστα όπως φάνηκε από βίντεο, ο ίδιος συνέχισε κανονικά την ερμηνεία του, κρατώντας το σουτιέν που του είχαν πετάξει. 

@iwannafourli @argiros_konstantinos ?#fypシ #fy #xalkida??? #ουπς?#argiros_konstantinos #argiros ♬ πρωτότυπος ήχος – Iwanna Fourli

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί