Κρίσιμες ώρες για τη Ρένα Κουμιώτη: Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με εγκαύματα

Ρένα Κουμιώτη: Η οικογένειά της ελπίζει σε ένα θαύμα

Η Ρένα Κουμιώτη, η ερμηνεύτρια των μεγαλύτερων επιτυχιών, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, φαίνεται να μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα. Όπως αναφέρεται τα εγκαύματα προκλήθηκαν μετά από φωτιά που προκλήθηκε πριν από δύο εβδομάδες.

Η τραγουδίστρια, η οποία ζούσε το τελευταίο διάστημα στο Γηροκομείο Αθηνών, αντιμετωπίζει μια σοβαρή περιπέτεια υγείας. Η σπουδαία ερμηνεύτρια νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσοκομείο, με σοβαρά εγκαύματα σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso.Η σπουδαία ερμηνεύτρια, που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά της στο μουσικό πεντάγραμμο της χώρας, μεταφέρθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα εσπευσμένα με εγκαύματα πριν από δύο εβδομάδες στα επείγοντα.

Ρένα Κουμιώτη: Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας της

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα στην εφημερίδα Espresso «απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες αναφέρουν την κρισιμότητα της κατάστασής της, με την οικογένειά της να ελπίζει πλέον σε ένα θαύμα. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για πυρκαγιά που προκλήθηκε από τσιγάρο, το οποίο κρατούσε στα χέρια της η Ρένα Κουμιώτη».

Όλη η Ελλάδα προσεύχεται για τη Ρένα Κουμιώτη κι εύχεται να ξεπεράσει κι αυτήν την περιπέτεια, η οποία να είναι και η τελευταία.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη