Κύπρος: 25χρονη πάλεψε 7 μήνες με τον καρκίνο και βγήκε νικήτρια

Κύπρος: 25χρονη πάλεψε 7 μήνες με τον καρκίνο και βγήκε νικήτρια

Κύπρος: 25χρονη νίκησε την επάρατη νόσο

Κύπρος: Η 25χρονη Άντρη από τη Λάρνακα, τους τελευταίους 7 μήνες έδινε τη δική της μάχη με την επάρατη νόσο. Η νεαρή γυναίκα κατάφερε να βγει νικήτρια και να αποδείξει σε όλους, ότι γίνονται θαύματα. Ο δρόμος μακρύς, όμως η θέληση για ζωή, το πείσμα και τα όνειρα της την κράτησαν δυνατή να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει. Συνοδοιπόροι στο ταξίδι της, η οικογένεια της, που από την πρώτη στιγμή την στήριξαν.

Η περιπέτειά της ξεκίνησε στις 30 Νοεμβρίου του 2020, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής.

«Χρειάστηκα να μεταβώ στις πρώτες βοήθειες γιατί δεν ένιωθα καλά. Είχα πυρετό, δύσπνοια και έκανα εμετούς. Στην αρχή νομίζαμε πως ήταν κορονοϊός, γιατί τα συμπτώματα ήταν κοινά. Μετά από αρκετές εξετάσεις, ακτινογραφίες, αναλύσεις και καρδιογραφήματα αντιλήφθηκαν πως δεν ήταν κορονοϊός. Μετέπειτα υποβλήθηκα σε αξονικό όπου οι γιατροί αντιλήφθηκαν κάτι που τους ανησύχησε».

«Μεταφέρθηκα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και μετά τη βιοψία, διαγνώστηκαν με μια μορφή καρκίνου που ονομάζεται non-hodgkins lymphoma. Αμέσως άρχισα χημειοθεραπεία. Η πρώτη ήταν στις 12 Δεκεμβρίου του 2020. Η θεραπεία μου ήταν 6 κύκλοι από χημειοθεραπείες και 20 από ακτινοθεραπείες».

25χρονη της Κύπρου: Μοιράζονταν μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα όσα της συνέβαιναν

Μιλώντας στην ιστοσελίδα “SigmaLive” , η Άντρη Χαλλουμά ανέφερε τα εξής: «Ήθελα να δώσω δύναμη σε αυτά τα άτομα που περνούσαν το ίδιο γιατί κάπως έτσι βρήκα και εγώ τη δύναμη στην αρχή».

Αξιοθαύμαστη είναι η στάση που κράτησε η οικογένεια της, με τους γονείς, τα αδέρφια και τον αρραβωνιαστικό της, να «γιορτάζουν» κάθε μάχη που κέρδιζε με τη θανατηφόρα ασθένεια.

Σήμερα η Άντρη, μετά από 7 μήνες μάχης, ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, πραγματοποιώντας αυτό που πέρσι χρειάστηκε να αναβάλει.

Κύπρος: 25χρονη πάλεψε 7 μήνες με τον καρκίνο και βγήκε νικήτρια

Προτεινόμενα