Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Φωτεινή Πιπιλή ανέβασε βίντεο από την αποφοίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη – «Πόση συγκίνηση…»

Κυριάκος Μητσοτάκης: Σπάνιο βίντεο από την αποφοίτηση του στο Χάρβαρντ

Ο πρωθυπουργός είχε αποφοιτήσει ως αριστούχος φοιτητής από το κορυφαίο πανεπιστήμιο των ΗΠΑ αλλά και του κόσμου… από την ημέρα αυτή, ένα σπάνιο ντοκουμέντο δημοσίευσε η Φωτεινή Πιπιλή.

Η Φωτεινή Πιπιλή ανάρτησε βίντεο από το αρχείο της, από την τελετή αποφοίτησης του πρωθυπουργού, ως αριστούχου από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Ένα σπάνιο βίντεο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή, με πρωταγωνιστή τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το βίντεο από την αποφοίτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Συγκεκριμένα, η κ. Πιπιλή ανάρτησε βίντεο από το αρχείο της, από την τελετή αποφοίτησης του πρωθυπουργού, ως αριστούχου από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Στο βίντεο φυσικά διακρίνεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε νεαρή ηλικία, να παραλαμβάνει το πτυχίο του υπό το βλέμμα των γονιών του, Κωνσταντίνου και Μαρίκας Μητσοτάκη. “Αχ αυτό το πολύτιμο αρχείο μου!

Πόση συγκίνηση αλλά και ικανοποίηση μου δίνει κάθε φορά με μία αφορμή. Διαβάζω πως σήμερα ο Kyriakos Mitsotakis θα μιλήσει στην τελετή αποφοίτησης στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης και να,ανοίγω το “συρτάρι μου”και “πάω” μαζί του τριάντα και χρόνια πίσω στη Βοστώνη ,εγώ ως απεσταλμένη της ΕΡΤ και εκείνος αριστούχος απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ. Δεν σας κρύβω πως του το έστειλα την ώρα που ταξίδευε .Η βουλευτής του, τώρα πια, στον Πρωθυπουργό της. Ωραία που μας ήρθε η ζωή”, έγραψε στην ανάρτησή της η Φωτεινή Πιπιλή.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη