Κυριάκος Μητσοτάκης: Συγκινεί το αντίο του στον Τόλη Βοσκόπουλο

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συγκινεί το αντίο του στον Τόλη Βοσκόπουλο

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το αντίο του Πρωθυπουργού στον Πρίγκιπα Τόλη Βοσκόπουλο

Κυριάκος Μητσοτάκης: Με μία ανάρτηση του στο Twitter είπε ο Πρωθυπουργός της χώρας, το ύστατο αντίο, στο μεγάλο Τόλη Βοσκόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή αιφνίδια προδομένος από την καρδιά του.

Όπως έκαναν πολλοί άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου, έτσι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έγραψε μερικά πολύ συγκινητικά λόγια για τον «Πρίγκιπα», με τον πρωθυπουργό να αναφέρεται στην σπουδαία καριέρα που είχε στον χώρο της μουσικής αλλά και στη συνεισφορά του στο λαϊκό τραγούδι.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το αντίο του Πρωθυπουργού στον Πρίγκιπα Τόλη Βοσκόπουλο

Το «αντίο» του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Τόλη Βοσκόπουλο

«Ο Τόλης Βοσκόπουλος σφράγισε με τον δικό του αυθεντικό τρόπο τη λαϊκή μας μουσική. Έζησε όπως τραγούδησε, τραγούδησε όπως έζησε και με τον ίδιο τρόπο έφυγε: “ανεπανάληπτος”, όπως θα λένε για πάντα οι μελωδικοί του στίχοι. Η σκέψη μας, στην οικογένειά του», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον Τόλη Βοσκόπουλο αποχαιρέτισε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η Ελλάδα με τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου. Ειδικότερα ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο οποίος μάλιστα τον είχε νονό.

Ο επιχειρηματίας με μια συγκινητική του ανάρτηση θέλησε να αποχαιρετήσει τον σπουδαίο τραγουδιστή. Λίγο αργότερα μίλησε και στην εκπομπή Καλοκαίρι Not, αποκαλύπτοντας μέσα σε όλα πως πριν από δύο εβδομάδες έμαθε πως η υγεία του νονού του είχε επιδεινωθεί.

«Για τους περισσότερους ήταν ένας Μύθος… Εγώ είχα την ασύλληπτη τύχη να τον έχω Νονό. Να χριστώ με λάδι απ´ τα χέρια του και να έχω την ευκαιρία να γνωρίσω πέρα απ το καλλιτεχνικό του κάλλος, και το υπέρτατο εύρος της Ελληνικής του Ψυχής!! Άλλα δε χρειάζεται να προσθέσω, τα έχει ήδη πει η Ιστορία και θα πει κι αλλά τόσα! Καλό ταξίδι νονέ, σε βλέπω ήδη να σιγοτραγουδάς χαμογελώντας στην αγκαλιά του Δημιουργού. Ευχαριστώ για όλα».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα