Λάκης Λαζόπουλος προς Σάκη Ρούβα: «Καλό είναι να μάθεις τη διαφορά ενός τοξικομανούς με έναν παιδεραστή»

Λάκης Λαζόπουλος προς Σάκη Ρούβα: Η συγκλονιστική συνέντευξη στην Καινούργιου

Ο Λάκης Λαζόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Μίλησε ανοιχτά για όλα και πιο συγκεκριμένα τοποθετήθηκε για τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη, οι οποίες προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων και την οργή του κόσμου.

Όλοι θυμόμαστε τις θυελλώδεις αντιδράσεις που είχαν προκληθεί από τις δηλώσεις που είχε κάνει στο πλατό της Σίσσυς Χρηστίδου, ο Σάκης Ρουβάς όταν ερωτήθηκε για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Οι δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου για τον Σάκη Ρουβά

Για την τοποθέτηση εκείνη του τραγουδιστή, μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος ανέφερε: «Τον εκτιμώ τον Σάκη Ρουβά. Θα του έλεγα φιλικά ότι “είναι καλό να μάθεις τη διαφορά ενός τοξικομανούς με έναν παιδεραστή”. Το να προσπαθείς να κάνεις πάθηση την παιδεραστία δεν είναι σωστά ούτε ηθικά ούτε νομικά σωστό».

Αναφορικά με τον ίδιο τον Δημήτρη Λιγνάδη, τόνισε: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν έχει κοινό δικό του, όλο το κοινό το έχει μέσα από τις δημόσιες θέσεις. Υπάρχουν καλλιτέχνες που συναλλάσσονται με το κράτος, γλείφουν την εξουσία, βγάζουν φωτογραφίες και τις χρησιμοποιούν στα θύματα. Γίνεται κάποιος ξαφνικά ένας διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου διαχειρίζεται λεφτά από το κράτος και κάνει το κέφι του. Έχω μία έμφυτη αντίθεση απέναντι σε ανθρώπους που δουλεύουν με λεφτά του δημοσίου. Είναι ένα παιδί διορισμένο».

Related posts

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια πριν λίγο για τον 31χρονο Αγαθάγγελο που έχασε τη ζωή του σήμερα στον Πειραιά από την κατάρρευση κτίριου

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Χαμός με όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος για τους Αλβανούς της Ελλάδας