Λαμπερή και με κορμί λαμπάδα: Η Άννα Κορακάκη ποζάρει με μπικίνι και μας δείχνει τις άψογες αναλογίες της

by Newsroom i-diakopes.gr
Λαμπερή και με κορμί λαμπάδα: Η Άννα Κορακάκη ποζάρει με μπικίνι και μας δείχνει τις άψογες αναλογίες της

Άννα Κορακάκη: Κούκλα η πρωταθλήτρια της σκοποβολής

Πρόκειται για τον άνθρωπο που επανέφερε το άθλημα της σκοποβολής στο προσκήνιο. Η Άννα Κορακάκη εκτός από μια εντυπωσιακή παρουσία είναι και πρωταθλήτρια της σκοποβολής με αμέτρητες διακρίσεις.

Με πιο σημαντική φυσικά το χρυσό και ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016. Εκτός βέβαια από ταλαντούχα διαθέτει και ένα πολύ γοητευτικό παρουσιαστικό, μιας και είναι από τις πιο όμορφες και γλυκές Ελληνίδες αθλήτριες.

Λαμπερή και με κορμί λαμπάδα: Η Άννα Κορακάκη ποζάρει με μπικίνι και μας δείχνει τις άψογες αναλογίες της

Πρόσφατα μάλιστα, είχε απασχολήσει ιδιαίτερα την επικαιρότητα με το ζήτημα του μανιακού θαυμαστή της ο οποίος για πέντε ολόκληρα χρόνια της είχε κάνει τη ζωή δύσκολη, ενώ είχε φτάσει στο σημείο να βάλει και φωτιά στο αυτοκίνητο του συντρόφου της. Τελικά η περιπέτεια αυτή είχε αίσιο τέλος μιας και καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση.

Η Άννα, έχει αφήσει πλέον πίσω την περιπέτειά της και απολαμβάνει τις διακοπές της σε ένα όμορφο τοπίο. Μάλιστα, ανήρτησε και φωτογραφία στο Instagram, όπου ποζάρει με σέξι κίτρινο μπικίνι, δείχνοντάς μας το σέξι της κορμί.

Άννα Κορακάκη: Η ανάρτηση

Ο Λαζαρίδης «έδωσε» πασίγνωστο παρουσιαστή που ήταν συμφοιτητής του στο κολλέγιο «μαϊμού»

Σάββατο 18 Απριλίου: Τρία ζώδια θα βρούν αυτό που ψάχνουν! Η τυχαία συνάντηση και το τηλεφώνημα

«Βόμβα» του Άδωνι Γεωργιάδη: «Με ένα νόμο καταργούμε την ευρωπαϊκή εισαγγελία» – Σοκ στο πάνελ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΥΛΩΝΑΚΗ – ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ

Ένας άστεγος άντρας μπήκε σε μια πολυτελή αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, ονειρευόμενος έστω να δει από κοντά τα πολυτελή αυτοκίνητα, αλλά ο μάνατζερ τον ταπείνωσε χοντροκομμένα και τον έδιωξε· κανείς δεν μπορούσε καν να φανταστεί τι θα συνέβαινε λίγα μόλις λεπτά αργότερα

Προτεινόμενα