Λαμπερός γάμος για τη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου: «Είπα ναι, γιατί έχω δικαίωμα στην ευτυχία, τη γαλήνη, στο μαζί»

Σόνια Θεοδωρίδου: Με πολιτικό γάμο παντρεύτηκε η διάσημη σοπράνο

Το απόγευμα του Σαββάτου 3/9, η σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Δημήτρη Τσαγκρή, με έναν απλό αλλά και εντυπωσιακό πολιτικό γάμο.

Η Ελληνίδα σοπράνο και ο σύντροφός της παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο παρουσία συγγενών και φίλων στο δημαρχείο του Περιστερίου. Από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπει ο γιος της Μαξιμίλιαν Αθανάσιος.

Σόνια Θεοδωρίδου: Η συγκινητική δήλωση της σοπράνο για το ναι

«Είπα ναι. Μετά από σκέψη και αναγνωρίζοντας τη βαθιά ανάγκη μου να αγαπώ και να αγαπιέμαι ελεύθερα, χωρίς φραγμούς, χωρίς πόνο χωρίς πρέπει. Είπα ναι, γιατί έχω δικαίωμα στην ευτυχία, τη γαλήνη, στο μαζί. Αποφάσισα να ανήκω στις γυναίκες που δεν παρέμειναν σε ένα γάμο φάρσα. Όσο και αν κόστισε.. Είπα “Σόνια, μεγάλωσες, άσε τους έρωτες”, αλλά τελικά είπα “ναι”.

Δεν εγκατέλειψα να ζήσω μια ζωή που μου έτυχε, αλλά δεν μου άξιζε. Έστειλα την ευχή μου να βρεθεί και για μένα αυτός που θα διαβάσει την ψυχή μου, θα αφουγκραστεί τα θέλω μου και θα σταθεί άξια δίπλα μου. Και ήρθε. Ωρίμασα, δεν γέρασα, δεν εγκατέλειψα. Σε εσάς που με διαβάζετε, σας παροτρύνω και σας εύχομαι να ζήσετε την ζωή που σας αξίζει πραγματικά. Αυτή που είναι λουσμένη στο θείο φως της αγάπης, του σεβασμού και πάνω από όλα της πραγματικής χαράς», είχε γράψει η Σόνια Θεοδωρίδου όταν θέλησε να μοιραστεί με τους followers της την ευχάριστη είδηση.

Η Ελληνίδα σοπράνο, πιο ευτυχισμένη από ποτέ, έλαμπε μέσα στο φινετσάτο φόρεμα της ενώ μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Όσο για τη διαφορά ηλικίας τους; Αυτή μετρά δέκα χρόνια, όμως όπως όλοι γνωρίζουμε, ο έρωτας και η αγάπη δεν υπολογίζει ούτε χρόνια, αλλά ούτε ηλικίες.

«Γνώρισα έναν άνθρωπο και ετοιμάζομαι να παντρευτώ. Νόμιζα είχε τελειώσει αυτό, έλεγα συγκρατήσου, δεν είσαι για τέτοια. Με τον πρώην σύζυγο μου είχαμε 15 χρόνια διάφορα, και πάλι είμαι μεγαλύτερη, 10 χρόνια, από τον μελλοντικό σύζυγό μου», είχε πει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλώντας για το γάμο της.

Related posts

Κοuκλάpα 1.5 μήνα πριν γεννήσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η εμφάνιση που άφησε άπαντες με ανοικτó στóμα σε πάρτι γενεθλίων

Ανακοίνωσε τα χείρıστα ο Λέκκας για τον σεισμό που έρχεται: «Θα υπάρχουν τεpάστιες απώλειες, θα φτάσει τα 8,2 Ρίχτερ»

«Εγκέλαδоς» με την προφητεία του Αγίου Παϊσίου – «Αuτά θα συμβούν στα νερά του Αιγαίου»