Λάμπης Ευαγγελάτος: Ο γιος του Νίκου Ευαγγελάτου και της Ζέτας Θεοδωρακοπούλου έχει ταλέντο και χάρισμα στη μουσική

by Εύα Ζαχαριάδη

Λάμπης Ευαγγελάτος: Ο γιος του διάσημου ζευγαριού γοητεύει με το ταλέντο του

Ο λόγος για τον μεγάλο γιο του Νίκου Ευαγγελάτου. Ο Λάμπης Ευαγγελάτος έχει ταλέντο στη μουσική το οποίο και μας το δείχνει. Ο ίδιος ασχολείται με την μουσική και φαίνεται το χάρισμα του όταν παίζει κιθάρα.

Ο Λάμπης δεν είναι βιολογικός γιος της Τατιάνας Στεφανίδου. Μητέρα του είναι η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου. Άλλωστε, πολλοί είναι εκείνοι, οι οποίοι θυμούνται πως ο δημοσιογράφος, Νίκος Ευαγγελάτος και η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου είχαν αποτελέσει ζευγάρι κατά το παρελθόν. Μάλιστα, ο Λάμπης αποτέλεσε τον καρπό του έρωτά τους.

Λάμπης Ευαγγελάτος: Ο γιος του Νίκου Ευαγγελάτου και της Ζέτας Θεοδωρακοπούλου έχει ταλέντο και χάρισμα στη μουσική

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος αποφάσισε πρόσφατα να πόσταρει βίντεο στο instastory του. Εκεί, ο Λάμπης φαίνεται σε διάφορα βιντεάκια μικρού μήκους να παίζει ηλεκτρική κιθάρα. Μάλιστα, όπως μπορεί να διακρίνει κανείς πολύ εύκολα, ο Λάμπης παίζει επιτυχημένα, την κιθάρα του.

Ο Λάμπης βρίσκεται πλέον στην ηλικία των 24 ετών. Ο γιος του πρώην ζευγαριού δημοσιογράφων (σ.σ. και η μητέρα του είναι δημοσιογράφος) έχει ταλέντο στη μουσική. Παρακάτω βρίσκεται σχετικό υλικό και όπως θα δείτε παίζει, με μεγάλη άνεση την κιθάρα του.

Βίντεο με τον Λάμπη Ευαγγελάτο να παίζει μουσική

Γιος Νίκου Ευαγγελάτου: Ακολουθούν τέσσερα υπέροχα βίντεο, τα οποία παρουσιάζουν τον Λάμπη Ευαγγελάτο να παίζει, με την κιθάρα του

Τα υπόλοιπα υπέροχα βίντεο, τα οποία παρουσιάζουν τον Λάμπη Ευαγγελάτο να παίζει, με την κιθάρα του

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν