Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η σπάνια φωτογραφία με την δεύτερη και κατα 25 χρόνια μικρότερη, σύζυγό του

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η φωτογραφία από τον δεύτερο γάμο του αγαπημένου ηθοποιού

Ο συλλέκτης Άρης Λουπάσης δημοσιεύει στο Instagram μια φωτογραφία με τον αγαπημένο Λάμπρο Κωσταντάρα από τον γάμο του. Ο γάμος με τη Φιλιώ Κεκάτου την οποία ο γνωστός ηθοποιός αγάπησε μέχρι τον θάνατο του.

Ο μεγάλος Έλληνας ηθοποιός είχε παντρευτεί για δεύτερη φορά στη ζωή του, το 1971. Ο ίδιος επέλεξε να το κάνει με τη Φιλιώ Κεκάτου. Ήταν ένας γάμος, ο οποίος ήταν το αποτέλεσμα δέκα ετών σχέσεως. Έγινε, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να είναι 58 ετών και τη Φιλιώ να είναι 33.

Η σχέση τους ήταν αληθινή και δυνατή και τελείωσε με τον θάνατο του μεγάλου ηθοποιού. Η ιστορία ήρθε στο φως από τον συλλέκτη, Άρη Λουπάση…

Η σχέση τους ήταν αληθινή και δυνατή και τελείωσε με τον θάνατο του μεγάλου ηθοποιού. Η ιστορία ήρθε στο φως από τον συλλέκτη, Άρη Λουπάση…

Η σπάνια φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο Instagram από τον γάμο του Λάμπρου Κωσταντάρα

«Μια από τις σπάνιες φωτο του αξέχαστου Λάμπρου Κωνσταντάρα με την δεύτερη και τελευταία σύζυγο της ζωής του Φιλιω Κεκατου. Γνωρίστηκαν το 1961 όταν εκείνος ήταν σε ηλικία 48 ετών και εκείνη μόλις 23 και μετά από δέκα χρόνια σχέσης παντρεύτηκαν το 1971 όπου έζησαν μαζί αγαπημένοι και ερωτευμένοι μέχρι το τέλος του Λάμπρου το καλοκαίρι του 1985.

Υπήρξε όχι μόνο ένας μεγάλος και σπουδαίος ηθοποιός αλλά και ένας από τους γοητευτικότερους άντρες της εποχής και μέγας γυναικοκατακτητης, ένας γνήσιος μπον βιβερ, στην σχέση του όμως με την Φιλιω όπως αναφέρεται έδειξε μεγάλη αφοσίωση και εκτίμηση στο πρόσωπο της.

Ήταν ”το λιμάνι του” όπως δηλωνε ο ίδιος, η γυναίκα που ήταν δίπλα του στα χρόνια της μεγάλης ”ανόδο”, αλλά και στις δυσκολίες του, ο άνθρωπος που τον βοήθησε να ωριμάσει σαν προσωπικοτητα και σαν καλλιτέχνης και το κυριότερο στάθηκε σαν «βράχος» στα τελευταία του χρόνια και στα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε».

Related posts

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα

Επıχειρηματίας, φίλος του Χάρι και της Μέγκαν: «Λuπάμαι που η Κέιτ έχει καpκiνο αλλά το παλάτı είπε αυτό το ψέμα»

Γιατί ο Χριστός αφού αναστήθηκε έφαγε ψητό ψάρι και μέλι;