Λάμπρος Κωνσταντάρας: Κάνει τον γύρο του διαδικτύου η φώτο από τον γάμο του με την Φιλιώ – Ήταν 25 χρόνια μικρότερη

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η σπάνια φωτογραφία

Ένας από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς που άφησαν εποχή ήταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ήταν σπουδαίος ηθοποιός και θεωρείτο ζεν πρεμιέ του παλιού κινηματογράφου. Ο ίδιος ανέβηκε δύο φορές τα σκαλιά της εκκλησίας και απέκτησε ένα γιο, τον Δημήτρη.

Η δεύτερη σύζυγός του ηθοποιού, ήταν η κατά 25 χρόνια νεότερη Φιλιώ Κεκάτου και έμειναν μαζί για 24 χρόνια, μέχρι και τον θάνατό του σπουδαίου ηθοποιού Η δημοσιογράφος Έλενα Μακρή-Λυμπέρη, δημοσίευσε στον λογαριασμό στο instagram μία σπάνια φωτογραφία από τον γάμο τους το 1971.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης: «Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο γάμο με την δεύτερη σύζυγο του, Φιλιώ Κεκάτου που ήταν 25 χρόνια μικρότερή του. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1961 και παντρεύτηκαν το 1971.

Έμειναν μαζί για 24 χρόνια, μέχρι τον θάνατό του σπουδαίου ηθοποιού. Λάτρης των ωραίων γυναικών, bon viveur, γνωστός για τους πολλούς έρωτες του, όπως αυτός με την Άννα Καλουτά, o πολυαγαπημένος ηθοποιός ένοιωθε μετά το διαζύγιο από την πρώτη του σύζυγο πως ο γάμος και η οικογενειακή ζωή δεν του ταίριαζαν. Έτσι δεν θέλησε να παντρευτεί την Χριστίνα Σύλβα με την οποία είχαν δεσμό, παρ’ ότι την αγαπούσε και εκείνη ήταν ερωτευμένη μαζί του.

Η σπάνια φωτογραφία του Λάμπρου Κωνσταντάρα από τον γάμο του με τη Φιλιώ Κεκάτου

Τότε όμως ήρθε η ανατροπή στη ζωή του Λάμπρου Κωνσταντάρα: Γνώρισε και ερωτεύθηκε την Φιλιώ Κεκάτου, και τελικά, παρά την αντίθετη φιλοσοφία ζωής του μεγάλου ηθοποιού οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1971.

Η σύζυγός του, στάθηκε με απόλυτη αφοσίωση στο πλευρό του κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών της ζωής του, που ήταν δύσκολα και μελαγχολικά για τον σπουδαίο ηθοποιό καθώς είχε χτυπηθεί από αλλεπάλληλα εγκεφαλικά επεισόδια και είχε απομονωθεί στο σπίτι του στα νότια προάστια».

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Related posts

“Ο καρκiνоς του εντέρоυ είναι ύπouλος. Πpоσέξτε αuτά τα σnμάδια γιατί εγώ την πάτnσα”

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια για τον 31χρονο αστυνομικό που καταπλακώθnκε σήμερα στον Πειραιά

Δακρύζει και ο Θεός: Αυτός είναι ο 31χρονος αστυνομικός που σκοτώθηκε στον Πειραιά