Λάουρα Λάτσιου: Η κόρη της Ελένης Μενεγάκη ξεκινάει την δίκη της καριέρα

by Τόνια Τζαφέρη
Λάουρα Λάτσιου: Η κόρη της Ελένης Μενεγάκη ξεκινάει την δίκη της καριέρα

Λάουρα Λάτσιου: Η μεγάλη επαγγελματική πρόταση και η γνώμη της Μενεγάκη

Η κόρη της Ελένης Μενεγάκη έχει πλέον μεγαλώσει και φαίνεται πως είναι έτοιμη να ακολουθήσει την δίκη της επαγγελματική καριέρα, έχοντας την μητέρα της δίπλα της να την στηρίζει.

Η Λάουρα Λάτσιου ξεκινάει τη δική της καριέρα, αφού έκαναν στην κόρη της Ελένης Μενεγάκη μία μεγάλη επαγγελματική πρόταση από εταιρεία καλλυντικών.

Εκτός από τον Άγγελο Λάτσιο, ο οποίος απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με κάθε του κίνηση, φαίνεται πως και η αδερφή του, σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα απασχολεί με την ομορφιά της.

Λάουρα Λάτσιου: Η κόρη της Ελένης Μενεγάκη ξεκινάει την δίκη της καριέρα

Τι αναφέρουν τα δημοσιεύματα για την κόρη της, Λάουρα Λάτσιου

Όπως αναφέρει το περιοδικό Ciao, πρόσφατα η κόρη της Ελένης Μενεγάκη δέχτηκε μια πολύ σοβαρή πρόταση από μεγάλη εταιρεία καλλυντικών για να γίνει το πρόσωπο σε όλες τις διαφημιστικές καμπάνιες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού, η πρόταση δεν εξέπληξε την Ελένη Μενεγάκη, η οποία γνωρίζει καλά τον χώρο και παρόλο που δεν θα μπει εμπόδιο στο μέλλον της κόρης της, διατηρεί τις επιφυλάξεις της για της ηλικία αλλά και γενικά για την δημοσιότητα.

Αφού μητέρα και κόρη κουβέντιασαν και η παρουσιάστρια μετέφερε όλες τις ανησυχίες στην κόρη της, αποφάσισαν να το σκεφτούν και να κάνουν τις επόμενες ημέρες μια ακόμη κουβέντα, προκειμένου να λάβουν την οριστική απόφαση.

Προτεινόμενα