Λατινοπούλου για Καπουτζίδη: «Θέλει να κάνει παιδιά με τον άντρα του; Κι εγώ θα γεννήσω πατάτες με τη φριτέζα»

Λατινοπούλου για Καπουτζίδη: Το ερειστικό και ομοφοβικό σχόλιο της Αφροδίτης Λατινοπούλου προς τον Γιώργο Καπουτζίδη

Χωρίς να έχει διαβάσει τα ακριβή λόγια του Γιώργου Καπουτζίδη, η Αφροδίτη Λατινοπούλου για ακόμη μια φορά εξαπέλυσε τα πυρά της, αυτη την φορά εναντίον του σεναριογράφου και ηθοποιού. Πιο συγκεκριμένα, με ένα άκρως ερειστικό και ειρωνικό σχόλιο, απάντησε στην δήλωση του Γιώργου Καπουτζίδη περι τεκνοθεσίας.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος, ο οποίος μιλάει ανοιχτά πια για τη σεξουαλικότητά του με γνώμονα να βοηθήσει και άλλα άτομα στη θέση του, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ανέφερε μεταξύ άλλων ότι θα ήθελε να υιοθετήσει ένα παιδί αλλά μόνο εάν βρει τον κατάλληλο σύντροφο καθώς πρόκειται για μία μεγάλη ευθύνη.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, που παρά τη διαγραφή της από τους κύκλους της ΝΔ δεν έβαλε μυαλό, χωρίς να έχει διαβάσει τα ακριβή λόγια του σεναριογράφου είδε τον – ομολογουμένως παραφραστικό – τίτλο ενός δημοσιεύματος και μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook έγραψε με έξτρα δόση ειρωνείας ότι «Και εγώ θα βρω μία φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες. Έλεος πια. Έχουν δολοφονήσει τη λογική».

Η στήριξη των ακόλουθων της Αφροδίτης Λατινοπούλου για το σχόλιο προς τον Γιώργο Καπουτζίδη

Πολλοί ήταν οι ακόλουθοί της που έσπευσαν να της δώσουν «μπράβο» για τις απόψεις της με την ίδια να αναδημοσιεύει τις επαινέσεις τους στο προφίλ της στο Instagram.

Related posts

Επıχειρηματίας, φίλος του Χάρι και της Μέγκαν: «Λuπάμαι που η Κέιτ έχει καpκiνο αλλά το παλάτı είπε αυτό το ψέμα»

Γιατί ο Χριστός αφού αναστήθηκε έφαγε ψητό ψάρι και μέλι;

Νέο λουκέτο σε εργοστάσιο μετά την «Γιούλα» – Δεν το πιστεύει κανείς