Λευτέρης Λαζάρου: «Ούτε θα απολύσω εργαζόμενο, ούτε πελάτη θα διώξω αν δεν έχει κάνει το εμβόλιο»

Λευτέρης Λαζάρου: Πήρε θέση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Λευτέρης Λαζάρου: Ο γνωστός σεφ και επιχειρηματίας Λευτέρης Λαζάρου μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στον ΑΝΤ1, σχετικά με τον εμβολιασμό και αν θα πρέπει να γίνει υποχρεωτικός για συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες και εργαζομένους.

Ο Λευτέρης Λαζάρου τάχθηκε υπέρ του εμβολιασμού αλλά ξεκαθάρισε πως «ούτε πελάτη θα διώξω ούτε θα απολύσω εργαζόμενο, αν δεν έχει κάνει το εμβόλιο». Αντιθέτως όπως είπε θα προσπαθήσει να πείσει τον υπάλληλό του να κάνει το εμβόλιο για να είναι ασφαλής.

«Δεν θα αστυνομεύσω εγώ τον εμβολιασμό ούτε μπορώ να μπω στην λογική να συγκρουστώ με άλλες κοινωνικές ομάδες. Η Πολιτεία οφείλει να μας πείσει για τους λόγους που οφείλουμε να εμβολιαστούμε όλοι. Εγώ δεν μπορώ να κάνω την αστυνόμευση και νομίζω δεν έχω το δικαίωμα νομίζω συνταγματικά, να απαγορεύσω την είσοδο σε κάποιον στο μαγαζί μου», ανέφερε ο Λευτέρης Λαζάρου για να συνεχίσει: «Αν έχω κάποιον αρνητή να κάνει το εμβόλιο από τους εργαζόμενους μου, θα πρέπει να τον πείσω να αλλάξει σκέψη, θα το παλέψω».

Η συνέχεια των δηλώσεων του Λευτέρη Λαζάρου

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως «έχω συνεργάτες πολλά χρόνια, ακόμη και δανείστηκα για να διατηρήσω θέσεις εργασίας. Οφείλουν νομίζω όχι απέναντι σε μένα, αλλά απέναντι στους συναδέλφους τους, να σκεφτούν ότι πρέπει να κάνουν το εμβόλιο».

Εξάλλου, αναφερόμενος στα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν, ο Λευτέρης Λαζάρου είπε «πρέπει λίγο να στρογγυλέψουμε τις απόψεις μας. Χθες έβρεχε και αφήσαμε τις αποστάσεις και φέραμε τα τραπέζια πιο κοντά, κάτω από την τέντα για να μην βραχεί ο κόσμος. Είμαστε παράνομοι; Ποια Ελλάδα θέλουμε; Την Ελλάδα της λογικής ή μια Ελλάδα της ασάφειας; Θέλουμε μια Ελλάδα σύγχρονη ή μια Ελλάδα του 1821;».

«Έχουμε τους επισκέπτες σε εξωτερικούς χώρους, σε λίγο καθαρότερο περιβάλλον, αλλά οι εργαζόμενοι στην κουζίνα δουλεύουμε στους εσωτερικούς χώρους. Εγώ είχα ζητήσει να επιδοτηθούν μηχανήματα καθαρισμού του αέρα, εσωτερικού χώρου, για να αισθανθούν ασφαλείς και οι εργαζόμενοι. Αντ΄ αυτού είχαμε επιδότηση στις γκαζιέρες (σημ: εννοεί τις θερμάστρες εξωτερικού χώρου), που τον μισό χρόνο είναι άχρηστες, ενώ θέλουμε τέντες, γιατί έχουμε έναν καιρό τροπικό όλο τον χρόνο, με βροχές που έρχονται συνήθως τα Σαββατοκύριακα», ανέφερε ο καταξιωμένος σεφ, ο οποίος έχει ένσημα 57 ετών, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Λαζάρου σε βίντεο

Related posts

Επική γιαγιά μπέρδεψε τις ουρές και περίμενε δύο ώρες για εμβόλιο σε σειρά για αγώνα

Πιστοποιητικό εμβολιασμού: Για ποιους ακυρώνεται στις 31 Ιανουαρίου – Τι ενέργειες πρέπει να κάνουν

«Χάσαμε τη μάνα μας χωρίς κανένα λόγο! Σας παρακαλούμε: Εμβολιαστείτε»

«Ο Θεός βλέπει τα πάντα…»: Το πρώτο μήνυμα του Νόβακ Τζόκοβιτς μετά το περιστατικό στην Αυστραλία

H διαφορά ενός εμβολιασμένου με 2 δόσεις κι ενός με 3 όταν μολύνονται – Τα νέα δεδομένα

Γιάννης Οικονόμου: «Παράθυρο» για rapid test και στους εμβολιασμένους στις γιορτές, θα το πληρώνουν οι ίδιοι

Κορονοϊός: Έκανε το εμβόλιο γιαγιά 106 ετών στον Βόλο

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Δεν έχω εμβολιαστεί ακόμα για τον κορωνοϊό αλλά θα το κάνω»

«Ξανθομαλλούσα μου, το εμβόλιο θα σε έσωζε»: Το αντίο φίλου της 57χρονης που πέθανε από κορωνοϊό