Λευτέρης Πανταζής: «Έχασα 10 κιλά για τον γάμο της κόρης μου»

by Τόνια Τζαφέρη

Λευτέρης Πανταζής: Οι δηλώσεις για τον γάμο της Κόνι Μεταξά

Ο γνωστός τραγουδιστής ετοιμάζεται για τον γάμο της πολυαγαπημένης του κόρης, ο οποίος πλησιάζει σε λίγες ημέρες και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε έχασε δέκα ολόκληρα κιλά για την μεγάλη μέρα.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα έκανε ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.

Λευτέρης Πανταζής: «Έχασα 10 κιλά για τον γάμο της κόρης μου»

O δημοφιλής τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο της κόρης του, Κόνι Μετάξα με τον Μάριο Καπότση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9/7.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λευτέρη Πανταζή: “Για την κόρη μου είμαστε έτοιμοι να γίνει ο γάμος”

«Εγώ είμαι αυτός που τους διασκεδάζω, αυτός που θα πάει τη νύφη στον γαμπρό, θα κάνω πολλά πράγματα. Έχω χάσει 10 κιλά και θέλω να χάσω και ακόμα λίγα, για να μπορώ να πάρω δύο μετά. Μπορεί να τραγουδήσω και με την Φουρέιρα στον γάμο» είπε αρχικά ο Λευτέρης Πανταζής.

Για το ενδεχόμενο η κόρη του να γίνει μαμά και εκείνος παππούς, ο Λευτέρης Πανταζής εξομολογήθηκε: «Είμαι έτοιμος να γίνω παππούς, θα έρθει κάποια στιγμή και αυτό. Θα μάθουμε στο παιδί να λέει Λεπά και όχι παππού». 

Λευτέρης Πανταζής: «Έχασα 10 κιλά για τον γάμο της κόρης μου»

Ο Λευτέρης Πανταζής αποκάλυψε πως δεν θα απέκλειε το να κάνει γάμο με κάποια σύντροφό του, λέγοντας: «Ποτέ μην λες ποτέ, δεν ξέρεις τι γίνεται.

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ο Λευτέρης Πανταζής αποκάλυψε πως δεν θα απέκλειε το να κάνει γάμο με κάποια σύντροφό του, λέγοντας: «Ποτέ μην λες ποτέ, δεν ξέρεις τι γίνεται. Μπορεί να έρθει ένα πλάσμα και να σου δώσει μια στο κεφάλι και να πεις εδώ είμαστε έλυσα το πρόβλημα της ζωής μου».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo