Λίαμ Νίσον: Ο διάσημος ηθοποιός που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον χαμό της γυναίκας του εξομολογείται για το τι σημαίνει να αγαπάς

by Εύα Ζαχαριάδη

Λίαμ Νίσον: Η απώλεια της γυναίκας του και η δύναμη της αγάπης

Ο αστέρας του αμερικάνικου σινεμά, Λίαμ Νίσον έχασε την αγαπημένη σύζυγο του το 2009. Ο ηθοποιός δεν κατάφερε να ξεπεράσει την απώλεια της και μιλάει ανοιχτά για την μεγάλη σημασία του να αγαπάς.

Η σύζυγός του Νατάσα Ρίτσαρντσον είχε ατύχημα όταν έκανε σκι. Η ηθοποιός είχε αρνηθεί να λάβει αμέσως ιατρική βοήθεια. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία όταν ήταν πλέον πολύ αργά. Πέθανε στα 45 της βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της.

Ο σύζυγός της δεν ξεπέρασε ποτέ την απώλεια της αγαπημένης του, κατέρρευσε και έγινε αγνώριστος. Επτά χρόνια αργότερα, δημοσίευσε ένα υπέροχο ποστ στο facebook όπου μιλάει για την σπουδαιότητα της αγάπης και το πόσο σημαντικό είναι να λέμε «Σ’ αγαπώ» στους αγαπημένους μας καθημερινά και να ζούμε την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία μέρα μας στη ζωή. Διότι, μια μέρα, θα είναι.

Λίαμ Νίσον: Ο διάσημος ηθοποιός που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον χαμό της γυναίκας του εξομολογείται για το τι σημαίνει να αγαπάς

«Λένε ότι το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο είναι να χάσεις κάποιον που αγαπάς. Κάποιον που μεγάλωσες μαζί του και τον είδες να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Κάποιον που σου έδειξε πώς να αγαπάς. Είναι το χειρότερο πράγμα που συνέβη ποτέ σε κανέναν. Η σύζυγός μου πέθανε απροσδόκητα. Μου έφερε τόση χαρά. Ήταν τα πάντα για μένα. Αυτά τα 16 χρόνια που ήμουν σύζυγός μου, με έμαθαν πώς να αγαπάω άνευ όρων.

Λίαμ Νίσον : Η σημασία του να αγαπάς

Πρέπει να σταματάμε και να λέμε στους συντρόφους μας πόσο ευγνώμονες είμαστε. Επειδή, η ζωή είναι πολύ σύντομη. Περάστε χρόνο με τους συντρόφους σας.

Συμπεριφερθείτε τους καλά. Διότι, μια μέρα, όταν κοιτάξετε το τηλέφωνό σας, δεν θα είναι πια στις επαφές σας.

Αυτό που έμαθε περισσότερο από όλα είναι είναι να ζεις και να αγαπάς καθημερινά, σαν να είναι η τελευταία μέρα σου στη ζωή. Διότι, μια μέρα, θα είναι η τελευταία.

Ρισκάρετε και ζήστε τη ζωή σας. Πείτε καθημερινά σε εκείνους που αγαπάτε, ότι τους αγαπάτε. Μην θεωρείτε καμιά στιγμή δεδομένη. Η ζωή αξίζει να την ζεις».

Τα παραπάνω πόσταρε στο facebook ο Λίαμ Νίσον με αφορμή τον θάνατο της γυναίκας του.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν