Λίγο έμεινε για τη μεγάλη συναυλία με τον 50 Cent: Το χιουμοριστικό βίντεο με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη και τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Η ανάρτηση του YouTuber στα social media

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ο οποίος αναμένεται να παρουσιάσει τη συναυλία του 50cent με τον Κωνσταντίνο Αργυρό σε λίγες ημέρες, έδειξε να προετοιμάζεται για το μεγάλο γεγονός, με ανάρτησή του στα social media.

Αυτή τη φορά ένα χιουμοριστικό βίντεο του Αλέξανδρου Κοψιάλη, κυκλοφόρησε στο Instagram και δείχνει τον παρουσιάστη της μεγάλης συναυλίας σε μία αστεία στιγμή με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, ο οποίος θα είναι ο παρουσιαστής του event, ανάρτησε ένα λίγων δευτερολέπτων κλιπ στο οποίο εμφανίζεται να κάνει γυμναστική με πολύ κόπο. Τότε εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και απορημένος του λέει, «Ρε συ, τι κάνεις εδώ;» και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης του απαντά: «Προετοιμάζομαι για μία συναυλία στο ΟΑΚΑ που είναι Αργυρός λέει, 50 Cent και τα λοιπά. Θα ρθει κόσμος, θέλεις πρόσκληση;».

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram

Τη συναυλία θα ανοίξουν η Josephine, ο FY και οι Kings. Special guests ο Light και ο Rack. O 50 Cent ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την αφίσα από την επερχόμενη συναυλία του.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα