Λίγοι γνωρίζουν από που κατάγεται: Η Ολυμπία Χοψονίδου δεν είναι από Ελλάδα και είναι περήφανη για την καταγωγή της

by Εύα Ζαχαριάδη

Ολυμπία Χοψονίδου: Η άγνωστη καταγωγή του λαμπερού μοντέλου

Η Ολυμπία Χοψονίδου εκτός από περήφανη μανούλα έξι παιδιών είναι και ένα από τα πιο λαμπερά μοντέλα της Ελλάδας που είχε κατακτήσει και τον τίτλο της Σταρ Ελλάς το 2006. Πλέον ασχολείται με τον σύζυγο της, Βασίλη Σπανούλη και με τα έξι παιδιά της.

Το μοντέλο γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου 1983, στο Κρασνοντάρ της Ρωσίας, από Έλληνες γονείς ποντιακής καταγωγής, αλλά μεγάλωσε στο Ελευθέριο – Κορδελιό Θεσσαλονίκης και έχει τρία αδέλφια, τον Τάσο, τον Γιάννη και την Βαλέρια.

Λίγοι γνωρίζουν από που κατάγεται: Η Ολυμπία Χοψονίδου δεν είναι από Ελλάδα και είναι περήφανη για την καταγωγή της

Ολυμπία Χοψονίδου: Η λαμπερή καριέρα στο μόντελινγκ

Μόλις τελείωσε το σχολείο, μετακόμισε στην Αθήνα, για να σπουδάσει σχέδιο μόδας και παράλληλα με τις σπουδές της, ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο και υπήρξε μαθήτρια στο πρακτορείο μοντέλων της Κρίστυς Κρανά.

Τον Νοέμβριο του 1998, συμμετείχε στον διαγωνισμό ομορφιάς Μις Γιανγκ – Μις Τουρισμός 1999, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στην τελική εξάδα, αλλά τον Απρίλιο του 2006, εξελέγη Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς, εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος, στο Λος Άντζελες.

Το Δεκέμβριο του 2009 παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον μπασκετμπολίστα, Βασίλη Σπανούλη και στις 24 Ιουνίου 2011 έγινε ο θρησκευτικός τους γάμος. Μαζί έχουν δημιουργήσει μία πανέμορφη οικογένεια, με τα έξι παιδιά τους.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo