Λίγοι γνωρίζουν το κρυφό δράμα της Πάολα: Η κολλητή φίλη που κατέληξε στα 28 της και το ορφανό παιδί που λατρεύει σαν δικό της

Πάολα: Η τραγική απώλεια που στιγμάτισε την τραγουδίστρια

Δεν γνωρίζουν πολλοί πως η Πάολα θρηνεί για την απώλεια μιας πολύ καλής της φίλης. Πρόκειται για μια απώλεια που έχει στιγμάτισει την δημοφιλή τραγουδίστρια.

Μια από τις πιο επιτυχημένες και αγαπημένες τραγουδίστριες της γενιάς της είναι αναντίρρητα η Πάολα, η οποία αυτό το διάστημα βιώνει μια πολύ όμορφη περίοδο, καθώς βρίσκεται σε σχέση με τον Λάζαρο Βαφειάδη, με τον οποίο πέρασε φυσικά μαζί τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια προτιμά να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και πολλοί είναι αυτοί που δεν γνωρίζουν τι έχει περάσει, όπως για παράδειγμα μια σημαντική απώλεια.

Πάολα: Το παιδί που λατρεύει σαν δικό της

Συγκεκριμένα, έχασε πριν χρόνια την αγαπημένη της φίλη, Γεωργία Ζησάκη. Πρόκειται για την 28χρονη σύζυγο του μαέστρου, Γιώργου Νάτσιου. Ο μαέστρος με την κολλητή της Πάολα έχουν ένα μικρό γιο στον οποίο η τραγουδίστρια στέκεται σαν μητέρα.

«Η Πάολα δεν θα τον ξεχωρίσει από την Παολίνα. Θα τον φροντίσει σαν δεύτερη μητέρα με όλες της τις δυνάμεις. Στα μάτια του βλέπει την Γεωργία, τον πατέρα της, τον Παντελή…» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Spirto άτομο από το περιβάλλον της τραγουδίστριας​.

Related posts

Τατιάνα Μπλάτνικ: Τι έκανε λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Νικόλαο

Αυτός είναι ο Αμερικάνος Μπασκεμπολίστας που καταζητείται στη χώρα μας

Χαμός στη χώρα μας με όσα έγραψε ο Παπανώτας σήμερα για το Στέφανο Κασσελάκη