Λίγοι παρατήρησαν την αλλαγή: Η νέα εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα λίγο πριν γεννήσει

Ελένη Φουρέιρα: Το νέο look που έκανε η τραγουδίστρια

Η Ελένη Φουρέιρα πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς πριν λίγες ημέρες έγινε μητέρα για πρώτη φορά. Η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτα της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Ο γυναικολόγος της Ελένης Φουρέιρα, ο Κυριάκος Μπαρμπαγιάννης – Μητσάκος μίλησε στην εκπομπή, Happy Day και τόνισε πως η τραγουδίστρια μπήκε στο μαιευτήριο στις 6:00 το πρωί και γέννησε με φυσιολογικό τοκετό.

«Γέννησε 15:20 το μεσημέρι. Η Ελένη Φουρέιρα ήταν συνεργάσιμη καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού. Ήταν πολύ καλή, είχε οδύνες κανονικά και κάναμε μια πολύ φυσιολογική γέννα. Γεννήθηκε ένα παιδάκι γύρω στα 2.900 γραμμάρια, υγιέστατο και πανέμορφο. Ζουν στιγμές πρωτόγνωρες με πολλή συγκίνηση, χαρά, ευτυχία όπως όλες οι μανούλες του κόσμου. Όταν γίνεσαι πρώτη φορά μαμά είναι πιο συγκινητικό το συναίσθημα», είπε μεταξύ άλλων ο γυναικολόγος.

Ωστόσο, οι φανατικοί θαυμαστές της παρατήρησαν την τεράστια αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της λίγο πριν γεννήσει.

Η αλλαγή που έκανε η Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα είπε αντίο στα μακριά καστανά μαλλιά της και υιοθέτησε ένα νέο λουκ ενώ την είδαμε και με αφέλειες. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για πραγματική αλλαγή ή εάν φόρεσε κάποια περούκα.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη