Λίγοι το γνωρίζουν: Αυτές είναι οι σπουδές της Σοφίας Χατζηπαντελή του GNTM 5

by Εύα Ζαχαριάδη

Σοφία Χατζηπαντελή: Καμία σχέση οι σπουδές της με την δουλειά της ως μοντέλο

Αίσθηση με την παρουσία της έχει προκαλέσει η Σοφία Χατζηπαντελή στο GNTM 5. Η εκρηκτική της παρουσία με την ιδιαίτερη εμφάνιση της προκαλεί σούσουρο σε κάθε επεισόδιο του ριάλιτι.

Η κριτική που έχει δεχθεί βέβαια ανά καιρούς είναι αρκετά σκληρή, ωστόσο η ίδια δε δείχνει να ενοχλείται και συνεχίζει να κάνει ακάθεκτη τη δουλειά της. Άλλωστε η παρουσία της στο GNTM 5 είναι προσωρινή μιας και μετά τη φάση των οντισιόν, τη θέση της παίρνει η Μαίρη Βιτινάρος.

Πρόκειται για ένα μοντέλο με μεγάλες συνεργασίες με κορυφαίους οίκους μόδας. Παρόλο που είναι μόλις 25 ετών, συνεργάζεται με δύο διάσημα πρακτορεία του εξωτερικού, το Premier Model Management και το MUSE NYC και μετρά πολλές φωτογραφίσεις και καμπάνιες που θα ζήλευε το κάθε μοντέλο.

Λίγοι το γνωρίζουν: Αυτές είναι οι σπουδές της Σοφίας Χατζηπαντελή του GNTM 5

Σοφία Χατζηπαντελή: Αυτές είναι οι σπουδές της

Η Σοφία Χατζηπαντελή έχε σπουδάσει μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο του Maryland και αποτελεί ένα από τα πιο inspiring μοντέλα της γενιάς της καθώς μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προσπαθεί να προωθήσει το το κίνημα Unibrowmovement, το οποίο υποστηρίζει ακράδαντα.

Το νεαρό μοντέλο, έχει εμφανιστεί σε περισσότερα από 50 διάσημα περιοδικά μόδας παγκοσμίως, όπως τα Vogue, New York Times, Vanity Fair, Elle και Harpers Bazaar, ενώ φυσικά έχει συνεργαστεί με τη Chanel και τη Fenty Beauty.

Όπως θα έχετε παρατηρήσει ήδη από τα πρώτα επεισόδια του GNTM 5, η Σοφία Χατζηπαντελή μιλάει ελληνικά αλλά σπαστά, ενώ στον λόγο της χρησιμοποιεί πάρα πολλές ξένες εκφράσεις. Μάλιστα πολλές φορές όταν θέλει να μιλήσει γρήγορα, μιλάει μόνο αγγλικά.

Στην πραγματικότητα ωστόσο, η Σοφία Χατζηπαντελή δεν έχει καμία σχέση με την Αγγλία. Κατάγεται από την Ελλάδα και την Κύπρο αλλά έχει ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στο εξωτερικό και γι΄αυτό το λόγο δεν μιλάει τόσο καθαρά αγγλικά.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν