Λήμνος θαύμα: Λαμπάδα έπεσε και στάθηκε όρθια μέσα σε Εκκλησία – Το Τάμα Στην Παναγία

by Τόνια Τζαφέρη

Λήμνος θαύμα: Λαμπάδα έπεσε και στάθηκε όρθια

Λήμνος θαύμα: Απίστευτες φωτογραφίες μας έρχονται από την Λήμνο και μάλιστα μέσα από Εκκλησία. Αφού οι πιστοί που τις τράβηξαν, δυσκολεύονταν να πιστέψουν στα μάτια τους.

Οι εικόνες κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Η Λήμνος βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων έπειτα από όλα όσα έγιναν στην εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης στη Νέα Κούταλη

Συγκίνηση, ρίγος και δέος προκάλεσαν στους πιστούς στην εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης στη Νέα Κούταλη Λήμνου, οι εικόνες κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας για τον εορτασμό γενεθλίου της Παναγίας στις 8 Σεπτεμβρίου. Μια λαμπάδα τάματος έπεσε και στάθηκε όρθια και αναμμένη μέχρι το τέλος της λειτουργίας.

Λήμνος θαύμα: Λαμπάδα έπεσε και στάθηκε όρθια

Ειδικότερα, όπως επισημαίνει χρήστης του facebook στον προσωπικό της λογαριασμό στις 8 Σεπτεμβρίου: «Σήμερα 8 Σεπτεμβρίου. Στην εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης στη Ν Κούταλη. Κατά τη διάρκεια της θείας λειτουργίας για τον εορτασμό γενεθλίου της Παναγίας μας, συνέβη το εξής παράδοξο γεγονός. Λαμπάδα τάματος η οποία ήταν δεμένη και έκαιγε στο μανουάλι. Έπεσε με θόρυβο και στάθηκε όρθια και αναμμένη μέχρι το τέλος της λειτουργίας.

Μάλιστα η βάση της είχε λεπτυνθεί για να χωρέσει προφανώς στο μανουάλι και αυτό καθιστούσε δυσκολότερη την ισορροπία της. Πόσες πιθανότητες υπάρχουν για να ισορροπήσει μια λαμπάδα πέφτοντας από ύψος και να βρίσκεται ακριβώς στην ίδια θέση μέχρι αυτή την ώρα που σας μεταφέρω το γεγονός; Προφανώς είναι ένα θαυμαστό γεγονός, ένα θαύμα όπως είπαν οι πιστοί που το είδαν».

Δημοσιεύσεις με το θαύμα της Λήμνου

Λήμνος θαύμα: Λαμπάδα έπεσε και στάθηκε όρθια

Λήμνος θαύμα: Λαμπάδα έπεσε και στάθηκε όρθια

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα