Λίνα Σακκά: Έχασε τη μητέρα της ενάμιση μήνα μετά τον θάνατο του πατέρα της

Λίνα Σακκά: Βαρύ πένθος για την γνωστή ηθοποιό

Θλίψη και θρήνος επικρατεί στο σπίτι της Λίνας Σακκά, οπόυ η γνωστή ηθοποιός έχασε τον τελευταίο μήνα και τους δυο αγαπημένους της γονείς… πρώτα τον πατέρα της και τώρα την μητέρα της.

Η γνωστή ηθοποιός αποχαιρέτησε την μητέρα της με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook και το τραγούδι «Να με θυμάσαι και να μ΄ αγαπάς» της Μελίνας Μερκούρη.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Λίνας Σακκά

«Πλατύ ποτάμι η αγάπη και βαθύ. Κουράστηκε και πάει να κοιμηθεί!! Για ποιο ταξίδι κίνησες να πας. Να με θυμάσαι και να με αγαπάς!!! Μανούλα μου!! Αιώνια αγάπη μου!!» έγραψε στην λεζάντα η Λίνα Σακκά με διαδικτυακούς της φίλοι έσπευσαν να της συμπαρασταθούν.

Για τον πατέρα της είχε γράψει: «Αυτός ο άνθρωπος είναι ο πατέρας μου, ο ήρωας μου, το είδωλο μου, μου δίδαξε αγάπη, μου δίδαξε σεβασμό, μου δίδαξε να σέβομαι την διαφορετικότητα ,πίστεψε σε εμένα και υποστήριξε τα όνειρα μου, δε μου αρνήθηκε ποτέ τίποτα, αλλά ήταν πάντα εκεί παρόν για να με προστατεύει!!Ευχαριστώ τον θεό που με ευλόγησε με έναν υπέροχο πατέρα, ελπίζω να γίνω τόσο καλός γονιός και εγώ για το παιδί μου!!!ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΜΟΥ!!!ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ», είχε γράψει στο προφίλ της στο Facebook για τον αγαπημένο της πατέρα η ηθοποιός.

Related posts

Απαρηγόρητος ο Γιάννης Καλλιάνος, ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω – «Θα κινηθώ σκληρά»

«Θαúμα» σήμερα μετά από έναν μήνα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σκοτώθηκε γνωστός επιχειρηματίας μόλις 35 χρόνων