Λιώνει από έρωτα: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία με τον σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη… κρυφά

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δείτε τη σπάνια δημοσίευση του μοντέλου στο Instagram

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε την πρώτη κοινή φωτογραφία με σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη, με τον οποίο επανασυνδέθηκε μετά τον χωρισμό τους.

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο και παρουσιάστρια εδώ και λίγους μήνες είναι και πάλι σε σχέση με τον αρχιτέκτονα, με τον οποίο είχε παντρευτεί στο παρελθόν και απ’ ότι φαίνεται είναι τρελά ερωτευμένη. Σε ένα Q&A που έκανε χθες, θέλοντας να απαντήσει σε ερώτηση διαδικτυακού της φίλου για το πως είναι η επανασύνδεση με έναν πρώην η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε να δημοσιεύσει μια κοινή τους φωτογραφία στην οποία φρόντισε να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του προσώπου του αγαπημένου της αφήνοντας όμως να φαίνεται το πόσο “λιώνουν” ο ένας για τον άλλο.

«Στη δική μου περίπτωση έτσι. Μην πείτε στον Γιάννη ότι ανέβασα φώτο μας. Θα είναι το μυστικό μας. Απαγορεύεται και δε θα ξαναγίνει» σημείωσε πάνω στη φωτογραφία η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Είχαμε παντρευτεί για να λύσουμε ένα μικρό πρόβλημα ώστε να μπορούμε να βρισκόμαστε πιο εύκολα. Έχουν ακουστεί πολλά και διάφορα. Ήμασταν μαζί, ερωτευμένοι. Ταξίδια, Αμερικές κτλ. Ήμασταν επτά χρόνια μαζί. Τώρα ήμασταν και πάλι μαζί» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον Γιάννη Καραβασάνη

Related posts

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει