Λίτσα Γιαγκούση: Tο θλιβερό διαζύγιο, η πτώση με το αλεξίπτωτο και η πολύωρη επέμβαση

Λίτσα Γιαγκούση: Η συγκλονιστική ζωή μιας Ελληνίδας τραγουδίστριας

Υπήρξε σπουδαία Ελληνίδα τραγουδίστρια, παντρεύτηκε κάποτε τον Χρήστο Δάντη ενώ είχε και πολλές εμπειρίες μέσα από τα καλλιστεία…

Η Λίτσα Γιαγκούση γεννήθηκε στην Αμφιάλη του Πειραιά. Από πολύ μικρή ηλικία εκδήλωσε την αγάπη της για το τραγούδι και είχε αποφασίσει να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό.

Η τραγουδίστρια σημάδεψε τη δεκαετία του ’90 με τα τραγούδια της, αλλά πλέον ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και όπως λέει αυτό έγινε από συνδυασμό καταστάσεων.

Η καριέρα της είναι γεμάτη και μάλιστα έχει συνεργαστεί με σημαντικά ονόματα σε μεγάλα σχήματα. Από τις σημαντικότερες συνεργασίες της σε νυχτερινά κέντρα ήταν δίπλα στον Γιάννη Πάριο, την Μαρινέλλα, τον Ντέμη Ρούσσο,την Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Λευτέρη Πανταζή, την Άννα Βίσση, τον Άγγελο Διονυσίου, τον Νότη Σφακιανάκη, τον Χρήστο Κυριαζή, τον Γιώργο Αλκαίο και τον Πασχάλη Τερζή.

Η καλλιτέχνις είχε πει: «Αν επέστρεφα με κάποιο τραγούδι, θα ήθελα να είναι σε αυτό το επίπεδο, αν όχι παραπάνω, σίγουρα όχι πιο κάτω».

Όσο για το τι της λείπει από τα ’90s, η τραγουδίστρια είχε πει: «Ήταν λίγο πιο αγνά τα πράγματα, πιο αυθεντικά, πιο από την καρδιά μας. Νομίζω ότι αυτό έχει εκλείψει. Αν δεν βρω κάτι αντάξιο των προηγούμενων τραγουδιών μου, δεν υπάρχει λόγος να μπω studio». Η ίδια θεωρεί πως ίσως να ήταν καλύτερα αν λειτουργούσε πιο πολύ με τη λογική, αν και σημειώνει πως δεν την «ψώνισε» ποτέ, λέγοντας: «Δεν μπορώ να δεχθώ την έπαρση ακόμα και από ταλαντούχους ανθρώπους».

Η εμπειρία της Λίτσας Γιαγκούση στα καλλιστεία και η πτώση με αλεξίπτωτο

«Από τα καλλιστεία θυμάμαι τα πάντα, αλλά δεν θα το ξαναέκανα» είπε η Λίτσα Γιαγκούση το 2019 για τη συμμετοχή της σε διαγωνισμό ομορφιάς και συμπλήρωσε: «Από μικρή ήθελα να γίνω τραγουδίστρια. Είχα ζητήσει το δικό μου βίντεο να εμπεριέχει τραγούδι, αλλά δεν γινόταν και έκανα κάτι άλλο, έπεσα με αλεξίπτωτο».

«Ήταν το σκυλί του εκτροφέα μας που είχαμε πάρει το ντόπερμαν. Είμαστε φίλοι με τον Βασίλη κι είχαμε πάει με το Μανόλη, στο σπίτι του, που είχε γενέθλια το σκυλί του. Πήγαμε 12:30 τη νύχτα. Δεν το ήξερα το σκυλί, δεν το είχα ξαναδεί, αλλά με το Μανόλη είμαστε “άρρωστοι” με τα ζώα. Μπαίνοντας στο σπίτι, πήγε ο Μανόλης στο σκυλί και του έλεγε χρόνια πολλά και το φίλαγε στα μούτρα. Τον σπρώχνω για να κάνει στην άκρη να φιλήσω κι εγώ το σκυλί. Κόλλησα το πρόσωπό μου στο πρόσωπό του. Είπα: “Ποιος έχει γενέθλια;” και με βούτηξε. Εγώ έφταιξα, δεν έφταιγε το σκυλί.

Τρόμαξε το σκυλί και με άρπαξε στο πρόσωπο. Έκανα 4,5 ώρες χειρουργείο. Δεν μπορώ να σου περιγράψω πως ένοιωσα, τι είχα πάθει. Ευτυχώς ήταν ψύχραιμος ο Μανόλης, πήραμε το Γιάννη Καραλή κατευθείαν τηλέφωνο που ήξερε έναν πολύ καλό πλαστικό χειρουργό. Στον πανικό μπορούσα να πάω στο οποιοδήποτε νοσοκομείο και να μου ράψουν το πρόσωπο ειδικευόμενοι και μετά να είχα πιέτες στο πρόσωπο. Έχω ένα σημάδι ακόμα. Σε ένα σημείο του προσώπου λείπει κομμάτι. Είχα κάνει πάρα πολλά ράμματα. Παραλίγο δεν θα είχα μάτι. Με δάγκωσε ακριβώς κάτω από το μάτι στο βλέφαρο και κάτω από το φρύδι. Αν ήταν μεγαλύτερο το σκυλί και ήξερε να δαγκώνει, κι “έκλεινε”, την ώρα που με έπιασε και τραβήχτηκα ενστικτωδώς, θα είχε μείνει το μισό μου πρόσωπο στο στόμα του. Με έπιασε από την αριστερή πλευρά. Ήταν μικρό, ενός χρόνου και δεν είχε μάθει να δαγκώνει. Μου έκανε 3 δαγκωνιές»
είχε πει η Λίτσα Γιαγκούση.

“Δεν περίμενα το διαζύγιο από τον Χρήστο Δάντη”, δήλωσε η Λίτσα Γιαγκούση

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε το 2019 πως δεν περίμενε το διαζύγιό τους λέγοντας: «Απασχολούσαμε τα μέσα με τον γάμο μας, με το διαζύγιό μας. Τη συγκεκριμένη περίοδο ήμουν αλλού ντ’ αλλού, είχα το χάλι μου τότε.

Το διαζύγιο ήρθε ξαφνικά, δεν το περίμενα», ανέφερε η Λίτσα Γιαγκούση. Η Λιτσα Γιαγκούση έκανε δυο γάμους στη ζωή της, έναν με τον Χρήστο Δάντη και έναν με τον τωρινό της σύζυγο, τον Μανώλη Κονταράτο, με τον οποίο όπως εξηγεί τη δένει μια καρμική σχέση, αφού υπήρξαν ζευγάρι πριν ακόμα και από τον πρώτο της γάμο.

«Το ότι είχα σχέση με τον τωρινό μου σύζυγο πριν το γάμο μου με τον Χρήστο Δάντη και ξαναβρεθήκαμε μετά το διαζύγιο, ήταν καρμικό, δεν γινόταν αλλιώς. Η δεύτερη φορά που βρεθήκαμε ήταν όπως και η πρώτη, μπορεί και καλύτερη. Ο άνδρας μου μάλλον είναι ο μεγάλος μου έρωτας {…} Μετά από τόσα χρόνια μου έχει αφήσει ωραία γεύση ο γάμος μου με τον Χρήστο Δάντη. Περνάνε όλα μετά από πολλά χρόνια. Ξεφτίζουν τα πράγματα και ίσως φαίνονται οι πραγματικές διαστάσεις τους. Όταν τα ζεις σου φαίνονται διογκωμένα και υπερβολικά. Μιλάμε τώρα με τον Χρήστο. Αλίμονο γιατί να μη μιλάμε;»

Όπως είπε η Λίτσα Γιαγκούση το 2019, είναι μαζί με έναν άνθρωπο για πολλά χρόνια, που έχει ιδιαίτερη προσωπικότητα και αγαπούν τα ίδια πράγματα. Η ίδια είχε δηλώσει: «Είμαι μια παραδοσιακή γυναίκα. Θα φτιάξω καφέ, θα μαγειρέψω, είμαι έτσι».

Related posts

Θρήνος στη χώρα μας: Νεκρή γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια

Ελένη Κόκοτα για Δημήτρη Κόκοτα πριν από λίγο και δακρύζουμε από χαρά

“Ο καρκiνоς του εντέρоυ είναι ύπouλος. Πpоσέξτε αuτά τα σnμάδια γιατί εγώ την πάτnσα”