Λιζέτα Μαλινδρέτου: Η πανέμορφη της βιντεοκασέτας, η ανεργία και το ναρκωτικό που τη σκότωσε στα 38 της

by Εύα Ζαχαριάδη

Λιζέτα Μαλινδρέτου: Η ζωή της ηθοποιού της δεκαετίας του 80

Η Λιζέτα Μαλινδρέτου ήταν σταρ της δεκαετίας του 80. Πολλοί την είχαν σε αφίσα στο υπνοδωμάτιο τους ωστόσο εδώ και πολλά χρόνια έχει φύγει από την ζωή.

Είχε γεννηθεί το 1968 και το 1980 ασχολήθηκε με την υποκριτική που ήταν και η αφορμή της μεγάλης κατρακύλας όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν πλέον καλά.

Είχε εξαιρετικές υποκριτικές ικανότητες και αν και το όλο της παρουσιαστικό καθώς και το πρόσωπό της εξέπεμπε ερωτισμό μπορούσε με την υποκριτική της δεινότητα να μετατραπεί εν σε δευτερόλεπτα σε αθώα και γλυκιά κοπελίτσα. Έγινε ευρύτερα γνωστή στην βιντεοταινία «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα», όπου ξεχώρισε.

Λιζέτα Μαλινδρέτου: Η πανέμορφη της βιντεοκασέτας, η ανεργία και το ναρκωτικό που τη σκότωσε στα 38 της

Η άνοδος και η εξαφάνιση

Η ηθοποιός είδε τη χρυσή εποχή της αναγνωρισιμότητάς της να γίνεται στάχτη στις αρχές του 1990, όταν η μόδα του βίντεο ξεπεράστηκε. Η ανεργία βρέθηκε στη ζωή της. Τα τηλέφωνα δεν χτυπούσαν, οι φίλοι από το χώρο την εγκατέλειψαν, και δεν άργησε να μπλέξει με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά προκειμένου να ξεφύγει από την πραγματικότητα που ομολογουμένως ήταν ιδιαίτερα σκληρή μαζί της.

Το τέλος της Λιζέτας Μαλινδρέτου

Όταν τα οικονομικά προβλήματα έγιναν θηλιά που όχι μόνο την έπνιγαν αλλά την στραγγάλιζαν αποφάσισε να επιστρέψει στην Κρήτη, όπου προσπάθησε να κάνει μια καινούργια αρχή, και να αφήσει τις σκοτεινές ημέρες πίσω της για να μπορέσει να επιβιώσει. Πράγματι, έκανε προσπάθεια αλλά δυστυχώς μόλις στο άνθος της ηλικίας της και στα 38της χρόνια μια υπερβολική δόση ηρωίνης, έκοψε το νήμα της ζωής της. Γνωστοί και φίλοι της ήξεραν ότι ποτέ δεν μπόρεσε να νικήσει τον εθισμό της, και απλά αφέθηκε στην τύχη της μην βρίσκοντας νόημα σε τίποτα.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν