Λιζέτα Μαλινδρέτου: Ο έρωτας κάθε 35αρη, οι απαγορευμένες ουσίες και το άδοξο τέλος στα 38 της

by Τόνια Τζαφέρη

Λιζέτα Μαλινδρέτου: Ο έρωτας κάθε 35αρη, οι απαγορευμένες ουσίες και το άδοξο τέλος στα 38 της

Λιζέτα Μαλινδρέτου: Η ζωή της δημοφιλούς ελληνίδας ηθοποιού, έχει σίγουρα πολύ ενδιαφέρον. Ακόμη και σήμερα δεν λείπουν αναφορές στο όνομα της και την ζωή της.

Η επαγγελματική απόρριψη, η κατάθλιψη και τα ναρκωτικά. Αποτέλεσαν τους κύριους λόγους για τους οποίους πολλοί αστέρες των περασμένων δεκαετιών οδηγήθηκαν στον θάνατο. Είτε λόγω καταχρήσεων και παρενεργειών, ή και δίνοντας οι ίδιοι τέλος στη ζωή τους. Αφήνοντας πίσω αξιομνημόνευτο καλλιτεχνικό υλικό.

Λιζέτα Μαλινδρέτου: Ο έρωτας κάθε 35αρη, οι απαγορευμένες ουσίες και το άδοξο τέλος στα 38 της

Από την κατηγορία αυτή δεν ξέφυγε ούτε η Λιζέτα Μαλινδρέτου. Το εντυπωσιακό κορίτσι που ξεχώρισε την εποχή της βιντεοκασέτας. Εχοντας παράλληλα μπει στη λίστα με τις αγαπημένες του Στάθη Ψάλτη.

Και η Λίζα αποτέλεσε κομμάτι της πολυτάραχης ζωής του, γεγονός που της χάρισε ακόμα μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα.

Μόλις η βιντεοκασέτα έχασε την αίγλη της. Το νεαρό κορίτσι βρέθηκε να ξεκινά ξανά από το μηδέν. Για τους τότε καλλιτεχνικούς παραγωγούς οι ηθοποιοί της συγκεκριμένης γκάμας περνούσαν σε δεύτερη μοίρα.

Δεκάδες εξ’ αυτών έμειναν άνεργοι, με ελάχιστους να κάνουν τη… στροφή στην ποιότητα προκειμένου να επιβιώσουν. Η Λιζέτα, το σέξι κορίτσι που άφησε το στίγμα του σε όποιο πλατώ κι αν πέρασε… Εγκατέλειψε τον χώρο ύστερα από μήνες, χρόνια ανεργίας και επέστρεψε στη γενέτειρά της την Κρήτη. Ξεκίνησε εκεί μια νέα ζωή που όμως έμοιαζε καταδικασμένη να φτάσει πρόωρα στο τέλος της. Τα οικονομικά προβλήματα; Τεράστια.

Η νέα αρχή στην ζωή της Λιζέτας Μαλινδρέτου

Η υγεία της είχε επηρεαστεί πολύ, το ίδιο και η ψυχολογία της. Ο μεγαλύτερος, όμως, εφιάλτης ήταν άλλος. Και έφερε τη σφραγίδα των ναρκωτικών.

Η απόρριψη και η ανεργία την έριξαν στην παγίδα της πλασματικής ευτυχίας. Την οποία ένας τρίτος θα χαρακτήριζε ως άνιση μάχη με τα ναρκωτικά. Ο θάνατος της χτύπησε την πόρτα στα 38 της χρόνια, με την ίδια να «φεύγει» από υπερβολική δόση ηρωίνης.

Μέχρι τη στιγμή εκείνη, είχε καταφέρει να μετρήσει εκτός από απογοητεύσεις και πολλές επιτυχίες. Με τις ταινίες «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα». «Ακαταμάχητος πιλότος» και «Αγάπησα ένα Πόντιο». Να συγκαταλέγονται στις παραγωγές που έκαναν το ανδρικό κοινό να… σαστίσει μαζί της. Η ίδια έκανε και ένα μικρό πέρασμα από την τηλεόραση, σε guest ρόλους στις σειρές «Τμήμα Ηθών», «Χατζημανουήλ» και «Ορκιστείτε παρακαλώ».

Όπως λέγεται μέχρι σήμερα, η μοναδική συνάδελφός της που στάθηκε στο πλευρό της στα δύσκολα ήταν η Καίτη Φίνου. Και να σκεφτεί κανείς πως και οι δυο τους είχαν υπάρξει σύντροφοι του Στάθη Ψάλτη…

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν