Λύγισε η Μαίρη Χρονοπούλου: «Είναι τα χειρότερα γενέθλια της ζωής μου, τα πιο μοναχικά. Υπάρχει πιο σκούρο χρώμα από τη μοναξιά; Μαύρο, κατάμαυρο»

by Εύα Ζαχαριάδη

Λύγισε η Μαίρη Χρονοπούλου: Μοναχικά γενέθλια για την σπουδαία ηθοποιό

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η μεγάλη ηθοποιός, εξομολογήθηκε πως περνάει την χειρότερη περίοδο της ζωής της. Η Μαίρη Χρονοπούλου νοσεί από κορονοϊό και αναγκαστικά βρίσκεται σε καραντίνα ακόμα και σήμερα που είναι τα γενέθλια της.

Πιο αναλυτικά, μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, η ηθοποιός είπε: «Ποτέ στη ζωή μου δεν ήμουν χειρότερα. Υπάρχει πιο σκούρο χρώμα από τη μοναξιά; Μαύρο, κατάμαυρο. Είμαι σε μια καραντίνα. Βέβαια, σε μια καραντίνα εννέα στρεμμάτων, 200 ελιών και των λατρεμένων μου ζωντανών, μέσα στον πεντακάθαρο αέρα μου. Βλέπετε, είμαι τυχερή, το σπίτι μου βρίσκεται ακριβώς πάνω σε ένα μπουγάζι.

Λύγισε η Μαίρη Χρονοπούλου: «Είναι τα χειρότερα γενέθλια της ζωής μου, τα πιο μοναχικά. Υπάρχει πιο σκούρο χρώμα από τη μοναξιά; Μαύρο, κατάμαυρο»

Κι έχω πάντα, μα πάντα, αγέρα που τον λατρεύω. Ευτυχώς, η γραμματέας και βοηθός μου, η Νίνο, αρρώστησε ελαφρά, πολύ ελαφρύτερα από μένα. Κι έτσι μπόρεσε να μου συμπαρασταθεί τέλεια, όπως πάντα. Μοναδική παρηγοριά μου, τα συνεχή και ακατάπαυστα τηλεφωνήματα των φίλων μου».

Λύγισε η Μαίρη Χρονοπούλου τονίζοντας πως είναι τα χειρότερα γενέθλια της ζωής της

Τέλος, η Μαίρη Χρονοπούλου τόνισε ότι: «Είναι τα χειρότερα γενέθλια της ζωής μου, τα πιο μοναχικά».

Υπενθυμίζεται, ότι πριν από λίγες μέρες η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στουντιο 4», όπου της είχαν ετοιμάσει μία έκπληξη. Της έφεραν μία τούρτα και η Μαίρη Χρονοπούλου έσβησε τα κεράκια, κάνοντας πρώτα μία ευχή.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν