Λύγισε η Στικούδη στο J2US με την Κάκκαβα: «Μην το πεις στον αέρα γιατί θα βάλω τα κλάματα»

J2US: Η συγκίνηση της Κατερίνας Στικούδη

Το J2US έκανε πρεμιέρα και ανάμεσα στα ζευγάρια που βρέθηκαν στην σκηνή ήταν η Ναταλί Κάκκαβα με τον Κώστα Αγέρη. Το ζευγάρι ερμήνευσε με επιτυχία το «Άστρα μη με μαλώνετε» και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Αμέσως μετά την σκηνική τους εμφάνιση και τα θερμά σχόλια από την κριτική επιτροπή, ο Νίκος Κοκλώνης έστειλε το νέο ζευγάρι του J2US στο celebrity room για να συναντήσει την Κατερίνα Στικούδη. Προδίδοντας, όμως, όσα έλεγαν μέχρι την τελική σύνδεση, η Ναταλί Κάκκαβα κατόρθωσε να συγκινήσει την εντυπωσιακή τραγουδίστρια.

«Τόση ώρα εδώ πάνω κάνουμε κάτι πολύ πρωτότυπο. Μιλάμε για τα παιδιά μας! Έλεγα στην Κατερίνα και μου λέει, «μην το πεις στον αέρα γιατί θα βάλω τα κλάματα» αλλά εμένα μου αρέσει να βγαίνουν πραγματικά συναισθήματα από τους ανθρώπους. Της έλεγα ότι τρομερά συγκινητικό έναν χρόνο πριν να έχουμε δει την Κατερίνα με το μωράκι της στην κοιλίτσα της και τώρα να έχει έρθει ένας μπέμπαρος, ένας κούκλος, ένας Θεός που είναι κατάξανθος και καταγάλανος και να τρέχει πάνω κάτω το πλατό» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ναταλί Κάκκαβα με την Κατερίνα Στικούδη να προσπαθεί να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση.

J2US: Τι είπε η Νάταλι Κάκκαβα που συγκίνησε την Στικούδη

«Τι να πω τώρα εγώ, άσε με. Η αλήθεια είναι ότι περνάει γρήγορα ο καιρός, πρέπει να ευχαριστιόμαστε την κάθε στιγμή. Είναι ένα ταξίδι δύσκολο για κάθε γυναίκα, διαφορετικό για κάθε γυναίκα η εγκυμοσύνη, η όλη διαδικασία, η γέννα. Όλες οι μανούλες να μην πονάνε καθόλου, να γίνονται όλα αβίαστα. Αχ, πάμε τώρα στα δικά μας! Μη μου το κάνεις αυτό! Όλα μπορούν να συνδυαστούν και το κάνεις και συ και το κάνουν πάρα πολλές εκεί έξω. Και να εργαζόμαστε μπορούμε και μανούλες να είμαστε» αποκρίθηκε η Κατερίνα Στικούδη στο J2US.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη