Madclip: Για πρώτη φορά στη δημοσίοτητα το βίντεο με τις τρυφερές στιγμές με την Άννα Μαρία του GNTM

Madclip – Άννα Μαρία: Η απρόσμενη σχέση που θα απασχολήσει

Madclip – Άννα Μαρία: Μετά την σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, με τον τράπερ SNIK, η οποία δεν είχε ομολογουμένως την ιδανική κατάληξη… έχουμε την σχέση της Άννας – Μαρίας με τον Mad Clip. Φαίνεται λοιπόν πως η σύνδεση του GNTM και της trap μουσικής σκηνής είναι πιο στενή απ’ όσο υπολογίζαμε. Μπορεί SNIK και Ηλιάνα να μην είχαν την ιδανική κατάληξη (ωστόσο υπάρχουν πληροφορίες για επανασύνδεση)… αλλά ένας νέος έρωτας έχει προκύψει και συζητιέται ήδη.

Το νέο ζευγάρι δεν είναι άλλο από τον τράπερ Mad Clip και τη νικήτρια του GNTM, Άννα Μαρία Ηλιάδου. Ύστερα μάλιστα από την πρώτη φωτογραφία που απαθανάτισε θαμώνας του κλαμπ, στο οποίο βρέθηκε το ζευγάρι, κυκλοφόρησε και το πρώτο βίντεο με τους δύο τους σε τρυφερές στιγμές.

Ο 34χρονος καλλιτέχνης, που πρόσφατα βγήκε από τη τετράχρονη σχέση του με τη σύντροφό του Αρετή, φαίνεται στο βίντεο να φιλιέται με το 20χρονο μοντέλο ενώ σε άλλη στιγμή του βίντεο την πλησιάσει και την «τσιμπάει» από πίσω. Οι δύο τους φεύγουν μαζί και αποχωρούν στο τέλος του βίντεο μέσα στο πολυτελές αυτοκίνητό του.

Το βίντεο με τον MadClip και την Άννα Μαρία

Related posts

Δυστυχώς: Τέλος χρόνου για τον βασιλιά Κάρολο

Θρήνος για τον θάνατο της πιο αγαπητής νοσηλεύτριας, Ρένας

Σάλος σήμερα με όσα είπε για τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης