Μαγνητίζουν το κάθε ευρώ Κριοί, Ταύροι κι άλλα 2 ζώδια: «Συντριβάνι» με λεφτά από τον Κώστα Λεφάκη

by Newsroom i-diakopes.gr
Μαγνητίζουν το κάθε ευρώ Κριοί, Ταύροι κι άλλα 2 ζώδια: «Συντριβάνι» με λεφτά από τον Κώστα Λεφάκη

Κώστας Λεφάκης: Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα πρώτα 6 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Από σήμερα το κλίμα θα βελτιωθεί στο περιβάλλον τού σπιτιού σας, και θα σκεφτείτε να κάνετε κάποια έξοδα γιά την διακόσμησή του. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να σας απογοητεύσει προσωρινά σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εργασία σας σήμερα θα σας πιέσει αρκετά στο να διεκπεραιώσετε κάποιες επείγουσες υποχρεώσεις σας. Φανείτε ψύχραιμοι στις απαιτήσεις της ημέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ένα φιλικό άτομο μπορεί σήμερα να σας προσφέρει κάποια βοήθεια. Προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς και καλοπροαίρετοι στο κοινωνικό σας περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επαγγελματικές υποχρεώσεις θα σας πιέσουν σήμερα. Αλλά θα μπορέσετε να ενεργοποιήσετε μια διαδικασία χρηματοδότησής σας. Μην παίρνετε όμως βιαστικές αποφάσεις σε οικονομικά θέματα.

ΛΕΩΝ
Θέλετε να διακοσμήσετε τον χώρο της δουλειάς σας, και καλά θα κάνετε. Αξιοποιείστε παράλληλα και κάποιες εμπνεύσεις σας στην δουλειά σας, ή …και στο σπίτι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια ιδανική μέρα για συναντήσεις και επαφές, που μπορεί να σας προσφέρουν σπάνιες λύσεις σε τρέχοντα προβλήματα. Στηριχτείτε στους καλούς σας φίλους.

Δείτε με την ευκαιρία: «Σηκώνουν» χρήματα 5 ζώδια: Πανσέληνο με οικονομική επιτυχία και γεγονότα βλέπει ο Κώστας Λεφάκης!

Ζώδια σήμερα – Κώστας Λεφάκης: Οι αστρολογικές του προβλέψεις για τα υπόλοιπα 6 ζώδια
ΖΥΓΟΣ
Η καριέρα σας είναι πολύ σημαντική για σας τώρα, και συμφωνίες ή συνεργασίες έχουν άριστες προοπτικές. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η επικοινωνία σας είναι άριστη, και οι κινήσεις που κάνετε στον επαγγελματικό σας τομέα είναι αλάνθαστες και ιδιαίτερα αποδοτικές. Ανεβάστε τους ρυθμούς σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάποιες επενδύσεις που θα κάνετε σήμερα θα έχουν καλές προοπτικές, αλλά θα καθυστερήσουν να αποδώσουν αυτά που θα θέλατε. Ασχοληθείτε με τον προϋπολογισμό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια τάση απομόνωσης έχετε σήμερα, και κάποια άγχη σας χαλάνε την ημέρα. Φροντίστε να δείτε την θετική πλευρά των εξελίξεων στην ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα βρίσκεστε στο επίκεντρο τού ενδιαφέροντος, και η γοητεία σας είναι απαράμιλλη. Τα οικονομικά σας μπαίνουν σε μια φάση σταθεροποίησης. Προσοχή στις σπατάλες.

ΙΧΘΕΙΣ
Ένα καλό νέο οικονομικής φύσεως θα σας φτιάξει την ημέρα. Πάρτε αποφάσεις σήμερα μακροχρόνιου χαρακτήρα. Φροντίστε να δείτε την ζωή σας μέσα από μια άλλη προοπτική διάθεση.

Προτεινόμενα